Klantenzone

Alles wat je als klant nodig hebt, verzameld op één plek.

Volg ons!

Managed Cloud Services

Cloud Center of Excellence

Azure biedt enorm veel mogelijkheden, maar dat kan de overgang naar de cloud ook weer complex maken. Je kan snel te veel betalen voor wat je nodig hebt, of onbedoeld beveiligingsrisico’s introduceren door verkeerde configuraties.

 

Daarom hebben we bij ConXioN onze ervaringen en expertise gebundeld met een set aan tools, frameworks en services. Dit alles, gebaseerd op bewezen best practices om je te helpen het volledig potentieel van jouw cloudinvesteringen te benutten.

Flexibel traject op maat van jouw doelstellingen

Gebaseerd op bewezen best practices

Continue Evaluatie en Verbetering

Gestructureerd leertraject, neem vol vertrouwen het roer over

maximaliseer jouw cloudinvesteringen

Waarom Cloud Center of Excellence?

Kostenbesparing

Dankzij continue optimalisaties en het minimaliseren van ongebruikte cloudresources kunnen we jouw kosten efficiënter beheren.

Verhoogde Productiviteit

Samen kunnen we jouw groei ondersteunen door processen te versnellen, vereenvoudigen en verbeteren. Zo kan het IT-team zich focussen op de nodige prioriteiten.

Verbeterde Beveiliging

Het CCoE versterkt de beveiliging door strikte maatregelen en best practices te implementeren. Zo behoudt je altijd de hoogste beveiligingsstandaarden.

Performance Boost

Ook identificeren we potentiële problemen in een vroeg stadium, zodat we proactief kunnen handelen en downtime kunnen verminderen. Zo garanderen we jouw bedrijfscontinuïteit.

jouw reis naar de cloud

CCoE traject

We bieden een flexibel traject met modulaire stappen, afgestemd op jouw huidige behoeften en ontworpen om mee te evolueren met jouw toekomstige groei. Het biedt ons ook de mogelijkheid om snel te schakelen bij (on)voorspelbare veranderingen in jouw omgeving.

01 Inspire

Via strategische gesprekken en assessments bepalen we jouw cloudmigratiedoelen en de benodigde technische middelen voor een succesvolle reis naar de cloud.

Azure Kickstart

Met een interactieve workshop kunnen we de cloudstrategie definiëren met jouw doelstellingen voor ogen.

Azure Readiness Assessment

Aan de hand van technische assessments stellen we jouw huidige workload vast. Zo krijg je een duidelijke business care met de gedefinieerde resourcekosten en de mogelijke optimalisaties die we kunnen doorvoeren bij de overgang naar de cloud.

02 Adapt

Hier ontwikkelen we een actiegerichte roadmap en voeren we de eerste acties uit.

Azure Strategic Roadmap

Voortbouwend op de bepaalde strategie bij Azure boarding, organiseren we een reeks technische workshops om de strategie te vertalen naar een concreet en actiegericht plan.

Azure Deployment

We zetten de eerste stappen naar de cloud, waarbij we een eerste workload naar de Azure-omgeving overbrengen.

03 Succeed

In deze fase beheer je een volledig operationele Azure-omgeving, geoptimaliseerd door proactieve monitoring voor maximale beveiliging en kostenefficiëntie.

Infra/network monitoring

Actieve bewaking en beheer van de infrastructuur en netwerkprestaties. Op die manier heb je een schaalbare IT-omgeving, waar we proactief en dynamisch jouw compute noden kunnen beheren.

Azure X-Ray

Krijg regelmatig inzichten door op maat gemaakte rapporten, met verbeterpunten op vlak van kostenbeheer, security, prestaties, beschikbaarheid en nog meer.

Azure Knowledge Center

We bieden ook trainingen en workshops aan om je verder te ondersteunen bij toekomstige projecten. Dit kan zowel technische ondersteuning als strategische begeleiding zijn.

Een overzicht

De roadmap

Aan het einde van deze reis, krijg je een gedetailleerde cloudstrategie, een actiegerichte roadmap, de uitwerking van jouw migratieplan en regelmatige rapporten met inzichten voor het continu optimaliseren van jouw cloudomgeving. Zo ben je verzekerd van schaalbaarheid op ieder niveau.

 

Zowel op vlak van performance, kostenefficiëntie, security en innovatie

Inspire

Strategische gesprekken

Assessments voor doelen

Technische middelen bepalen

Adapt

Ontwikkelen roadmap & skilling plan

Uitvoeren eerste acties

Succeed

Beheer Azure-omgeving

Proactieve monitoring

Maximale beveiliging

Kostenefficiëntie

Schaalbaarheid op ieder niveau

Proactieve aanpak

“Met ons wordt Azure meer dan alleen een cloudoplossing – het is jouw weg naar operationele excellentie en innovatie. We beheren niet alleen jouw workloads, we optimaliseren ze voor jouw succes.” – Wim Pouseele, Technology & Innovation Manager bij ConXioN

Heb je nog vragen?

FAQ

Staat jouw vraag er niet tussen? 

Contacteer ons!

Een Cloud Center of Excellence (CCoE) is een set aan tools, frameworks, services en experten die verantwoordelijk zijn voor het leiden en ondersteunen van de adoptie en optimalisatie van een cloudomgeving.

 

Het biedt een gestructureerde aanpak voor het beheren, coördineren en versnellen van cloudprocessen, waardoor bedrijven het volledig potentieel van hun cloudinvesteringen kunnen benutten.

Een CCoE kan jouw organisatie helpen bij de migratie naar de cloud door de nodige expertise te bieden, best practices te implementeren, richtlijnen te ontwikkelen en training te verzorgen voor personeel. Het fungeert als een gids en ondersteunend orgaan tijdens het hele migratieproces, waardoor de overgang naar de cloud soepel en succesvol verloopt.

Met onze aanpak op maat, is het traject zo ontwikkeld dat je tijdens gelijk welke fase kan starten. Wil je enkel een inschatting van de nodige cloud resources of zit je al volledig in de cloud en wil je enkel onze managed services pakket? Bespreek het met onze experten.

Klaar om uw cloudreis te versnellen?

Ontdek de kracht van cloudinnovatie

Registreer nu voor een consult met onze Cloud specialisten en ontdek hoe wij jouw organisatie kunnen helpen bij een succesvolle reis naar de cloud!

Schrijf je in

Neem vandaag nog de eerste stap naar een geoptimaliseerde cloudomgeving en laat ons je helpen jouw digitale transformatie te versnellen!