Whitemilk: gedigitaliseerde en future-proof bedrijfsprocessen

Whitemilk verbindt mensen: deze AV-specialisten installeren de nodige audio- en video-infrastructuur voor geavanceerde boardrooms en meeting rooms. Het bedrijf is gevestigd in Ronse en een cocreatiepartner van ConXioN.  Nu klopten ze zelf bij ConXioN aan om hun bedrijfsprocessen aan te pakken.

De uitdaging: groei het hoofd bieden met vereenvoudigde bedrijfsprocessen

Whitemilk opende recent een derde vestiging – een AV-lab waar ze op de hoogte kunnen blijven van de nieuwste technologieën, opleidingen kunnen geven aan interne teams en testsetups kunnen valideren. Om alle bedrijfsprocessen te centraliseren maken zij gebruik van een ERP-pakket, dat nu end-of-life is. De ideale gelegenheid dus om de bedrijfsprocessen onder de loep te nemen. Daarvoor ging Whitemilk, samen met ConXioN’s nieuwe softwaredivisie XCentral, op zoek naar een nieuw softwarepakket.

Kijk mee via de video hieronder.

De tekst gaat verder onder de video.

De aanpak: totale ontzorging in een hybride omgeving

Voor Whitemilk stelden we Microsoft Dynamics 365 Business Central voor. Daarvoor schakelden we onze nieuwe gespecialiseerde softwaredivisie XCentral in. Business Central is het platform bij uitstek voor de optimalisatie van financiële en logistieke processen, of workflows op vlak van aankoop en verkoop, productie of service.

Bovenop Business Central werd het Microsoft Power Platform geïmplementeerd. Met apps als Power BI, Power Automate en integratiemogelijkheden met Microsoft Office kan Whitemilk de uitdagingen van vandaag én morgen het hoofd bieden.

De outcomes: future-proof digitalisering

Dankzij Business Central kan Whitemilk zijn digitalisering versnellen én dit doen op een future-proof manier. De nieuwe bedrijfssoftware kan immers meegroeien met Whitemilk. Daarnaast kan het bedrijf onder andere strategische beslissingen nemen op basis van de KPI’s die uit het systeem naar boven komen. Business Central verbetert ook de samenwerking tussen de diverse interne teams, doordat het door iedereen gebruikt kan worden en op die manier zorgt voor meer transparantie.

M365 Logo
xcentral thumbnail

Benieuwd naar wat ConXioN voor jouw organisatie kan doen?

Net als voor Whitemilk kan ConXioN ook voor jouw organisatie een gepaste oplossing uitwerken. Neem snel contact met ons op en we bekijken samen de mogelijkheden.