Klantenzone

Alles wat je als klant nodig hebt, verzameld op één plek.

Volg ons!

Wapen je tegen de cyberdreigingen van morgen

Holm Security

Wie ConXioN kent, weet dat we security hoog in het vaandel dragen en nooit stoppen met het onderzoeken van nieuwe mogelijkheden. Ons doel is om zoveel mogelijk risico’s te beperken voor onze klanten en ze te wapenen tegen de snelgroeiende cyberdreigingen.


Holm Security, een expert op het gebied van vulnerability management, speelt hierbij een cruciale rol. Met deze sterke samenwerking zetten we verder in op een gelaagde beveiligingsstrategie die niet alleen reactief, maar ook proactief werkt.

Vulnerability management met Holm Security

Proactief voorkomen

Wat maakt Holm Security uniek?

Wat Holm Security onderscheidt, is hun benadering van cybersecurity. Ze begrijpen dat beveiliging niet alleen gaat om het reageren op bedreigingen, maar ook om het proactief voorkomen ervan.


Hun platform biedt uitgebreide inzichten en analyses, waardoor organisaties een stap voor kunnen blijven op cybercriminelen.


Een platform ontworpen om jouw digitale omgeving continu te scannen, identificeren en beveiligen tegen potentiële bedreigingen. Zo krijg je direct een melding nog vóór dat het te laat is en dus niet enkel nadat er een incident heeft plaatsgevonden! Alleen zo ben je beschermd tegen de meest geavanceerde en complexe cyberdreigingen.

Combinatie van expertise en technologie

Een samenwerking met oog voor de toekomst

“Met onze gecombineerde expertise en technologie zijn we in staat om een proactieve en adaptieve beveiligingsaanpak te bieden die de bedrijfscontinuïteit van onze klanten garandeert. Dit zowel nu, als voor de cyberdreigingen van morgen.” – Gille Derammelaere, Business Unit Manager Security bij ConXioN

 

NIS2 is niet de reden waarom bedrijven zich meer zouden moeten focussen op Cybersecurity, maar het komt er wel aan en jammer genoeg zijn niet alle bedrijven hier klaar voor.

 

Vulnerability Management is dan ook een van de vereisten van deze wetgeving. En door samen te werken met Holm Security, brengen we nu gemakkelijk alle endpoints en netwerken in kaart om te controleren op kwetsbaarheden met een risicoscore (CVE).

 

Zo verhogen we de visibiliteit in de IT-omgeving, op basis van bewezen frameworks zoals het NIST Cybersecurity framework en CSF 2.0, volgens de cyberfundamentals van het CCB.

Samenwerking met Holm Security

Zicht op al jouw risico’s

Stel, je hebt een software, die niet up-to-date is, wat bepaalde risico’s met zich meebrengt, dan proberen aanvallers via dat risico onze omgeving binnen te dringen. Daarom is het belangrijk om te controleren of we de juiste tools hebben en of aanvallers daadwerkelijk toegang kunnen krijgen.

Zicht op Shadow IT

Shadow IT wordt ook in kaart gebracht om kwetsbaarheden te vinden en om sneller proactief te kunnen handelen. Door de continue scans, zijn we in staat om snel te handelen op zero-day kwetsbaarheden.

Bewust van aantal credentials theft pogingen

De laatste cijfers tonen aan dat de voornaamste redenen voor inbreuken credentials theft zijn, evenals kwetsbaarheden of misconfiguraties binnen onze omgeving. Het is cruciaal om gebruikers bewust te maken van de pogingen om credentials te stelen en om zichtbaarheid te hebben van wat er draait in onze omgeving en wat kritisch gepatcht moet worden.

Benieuwd naar hoe de nieuwe Vulnerability Management mogelijkheden?

Neem contact met ons op en ontdek hoe we samen jouw bedrijf naar nieuwe hoogten kunnen brengen.