Klantenzone

Alles wat je als klant nodig hebt, verzameld op één plek.

Volg ons!

Award

Channel Awards 2016 – Best SMB Reseller

Channel Awards 2016 – Best SMB Reseller

Gisteren was het weer zover, de Oscars van de ICT wereld werden uitgereikt en vol spanning keken we uit naar de laatste voting tijdens het Galadiner.

Channel Awards 2016

Heel fier zijn we dat we opnieuw de Award voor Best SMB Reseller mochten in ontvangst nemen.

 

Graag willen we iedereen bedanken die ConXioN gesteund heeft tijdens de Channel Awards 2016. Het is dankzij de inzet van onze medewerkers en het vertrouwen van onze klanten dat we deze waardevolle Award hebben gewonnen. Ook willen we onze partners bedanken voor de goede ondersteuning en optimale samenwerking.

 

Chris Debyser, Managing Director en oprichter van ConXioN: “Deze award is een erkenning voor ons werk en een bevestiging dat we met onze aanpak op de goede weg zitten. ‘The new style of IT’ wordt duidelijk gesmaakt door onze partners. Deze prijs is ook een bekroning voor de investeringen in onze medewerkers.

 

Wij besteden veel aandacht aan opleiding, precies omdat dat zo belangrijk is voor het opbouwen van de nodige expertise. Want daar ligt ook net de sleutel voor de meerwaarde die wij onze klanten kunnen bieden. Dat ConXioN deze prijs opnieuw in ontvangst mocht nemen is dan ook mede dankzij het team.”

 

“Bovenop onze dienstverlening trachten we onze klanten een meerwaarde te bieden via de events die we organiseren”, gaat Debyser verder. “Op 25 februari organiseert ConXioN een Digital Transformation Summit, waarop enkele belangrijke figuren uit de sector het woord zullen nemen. Zo geven onder meer Michael Beal, CEO van Microsoft BeLux, Dado Van Peteghem, de auteur van de bestseller Digital Transformation, en Patrick Snauwaert, CIO van Renson, hun visie op de toekomst van ICT. ConXioN wilt meer dan ooit haar klanten inspireren om te innoveren.”