Klantenzone

Alles wat je als klant nodig hebt, verzameld op één plek.

Volg ons!

ConXioN bekroond als ‘Most Innovative Reseller’ en ‘Best SMB Reseller’ op de Channel Awards

Voor de 22ste keer op rij verzamelde de IT sector zich gisteren op de Channel Awards. Met meer dan 800 deelnemers werden vanuit 85 finalisten de felbegeerde award winners gestemd. ConXioN mocht 2 Awards naar huis nemen, deze voor ‘Most Innovative Reseller’ en ‘Best SMB Reseller’.

Channel awards 2024

De Channel Awards zijn prestigieuze prijzen die jaarlijks worden uitgereikt aan ICT-distributeurs, -vendoren en -resellers die actief zijn in de Belgische markt. De voorbije jaren sleepte ConXioN al verschillende Channel Awards in de wacht. Dit jaar mag het IT-bedrijf dus ook de titel ‘Most Innovative Reseller’ en ‘Best SMB Reseller’ achter haar naam schrijven.

Benadrukking van onze innovatieve benadering

Deze onderscheiding benadrukt de innovatieve benadering in de Belgische IT-markt, met recente initiatieven zoals onze partnerselectie van het Microsoft Copilot (AI) Jumpstart Program en de erkenning als officiële partner voor het VLAIO Cybersecurity subsidieprogramma.

Over ConXioN

ConXioN begeleidt en inspireert haar klanten in hun digitale transformatie op tal van domeinen zoals infrastructuur en cloud, modern workplace, softwareapplicaties, cybersecurity, connectiviteit en managed services. Dit mede dankzij sterke partnerships met onder andere Microsoft, HP, Hewlett Packard Enterprise, Sentinel One, Cisco en Fortinet, waarmee ConXioN een voortrekkersrol speelt in IT-innovatie en onderzoek.

 

In 2021 werd ConXioN verkozen tot Microsoft Partner of the Year voor België. In 2022 ondertekende ConXioN de Microsoft Partner Pledge, waarmee het bedrijf belooft inspanningen te doen op vlak van duurzaamheid, en werd ook ConXioN Nederland opgericht, dat focust op duurzame ICT. Eerder nam ConXioN ook FORT:LOX over, een cybersecurity specialist uit Roeselare en vergrootte men de footprint in West-Vlaanderen door de overname van WestSys en Sharecom. Tevens versterkte ConXioN ook de positie als Microsoft Dynamics-specialist met de overnames van Xams en Axcite. Recent kwam ook ITCE, Virtual Workplace specialist uit Kontich, zich aansluiten bij de ConXioN-Groep.

 

Sinds 2024 is ConXioN erkend als officiële dienstverlener voor VLAIO’s Cybersecurity subsidieprogramma en geselecteerd voor het Microsoft Copilot (AI-gestuurde assistent) Jumpstart Program.

 

ConXioN is sinds 26 jaar voornamelijk actief in West- en Oost-Vlaanderen maar bedient klanten doorheen heel België. Zij kunnen rekenen op de expertise van een 175-tal medewerkers. De ConXioN-Groep zet sterke groeiprestaties neer met een omzet van ruim 45 miljoen euro. 

Channel Awards

Meer weten over wat ConXioN voor jouw bedrijf kan betekenen?

Onze experts staan voor je klaar om je te begeleiden en te adviseren.