Klantenzone

Alles wat je als klant nodig hebt, verzameld op één plek.

Volg ons!

ConXioN brengt ‘goesting’ naar Nederland en zet in op circulaire IT

ConXioN brengt ‘goesting’ naar Nederland en zet in op circulaire IT

ConXioN goes international! Voor de oprichting van ConXioN Nederland slaat onze oprichter en CEO Chris Debyser de handen in elkaar met Nederlandse vennoten Wouter den Ouden en Dylan Morauw. Samen zullen ze inzetten op duurzame ICT, waarvoor ze zich beroepen op hun jarenlange expertise in circulaire IT en de daarbij horende ondersteunende diensten.

Chris, Dylan en Wouter
Dylan Morauw, Chris Debyser en Wouter den Ouden

ConXioN Nederland

Voor de oprichting van ConXioN Nederland slaat Chris Debyser, CEO en oprichter van ConXioN, de handen in elkaar met vennoten Wouter den Ouden en Dylan Morauw. Zowel den Ouden als Morauw hebben jarenlange expertise in circulaire IT en het aanbieden van hardware. Klanten die naast hun toestellen ook licenties of software willen afnemen, kunnen rekenen op de jarenlange expertise van de ruim 100 Belgische ConXioN-medewerkers.

‘Al vanaf onze eerste gesprekken voelden we meteen een klik. We deelden duidelijk dezelfde mindset rond het belang van duurzaamheid’, vertelt Debyser. Ook den Ouden is enthousiast over de oprichting: ‘De term ‘goesting’, die zo kenmerkend is voor ConXioN, was nieuw voor ons maar kon de lading niet beter dekken. De zin voor ondernemen en innoveren, die hebben we gemeenschappelijk.’

Dylan Morauw, Chris Debyser en Wouter den Ouden

Circulaire IT

ConXioN Nederland zal in eerste instantie focus leggen op circulaire IT, waarbij hardware op een verantwoorde manier een tweede leven krijgt. Binnen circulaire IT worden bedrijven begeleid in bewuster omgaan met de aankoop en het gebruik van ICT-materiaal.

Duurzaamheid staat steeds hoger op de agenda bij bedrijven. We willen onze klanten helpen tegemoetkomen aan de huidige en toekomstige maatschappelijke uitdagingen. Dat kan onder andere door bewuster om te gaan met e-waste en toestellen niet meteen op de afvalhoop te gooien’, vertelt Debyser. Morauw beaamt: ‘Vaak kunnen toestellen nog wel een rondje mee. Daarnaast hebben vele types gebruikers ook helemaal geen nieuw toestel nodig. Door toestellen op een verantwoorde manier opnieuw aan te bieden, verlagen we niet alleen de impact van het productieproces op het milieu, we maken ook komaf met de lange wachttijden bij nieuwe toestellen.’

Circulaire IT

Meer weten over ConXioN Nederland?