Klantenzone

Alles wat je als klant nodig hebt, verzameld op één plek.

Volg ons!

Nieuws

ConXioN behaalt twee podiumplaatsen bij Channel Awards 2021

ConXioN behaalt twee podiumplaatsen bij Channel Awards 2021

De Channel Awards zijn prestigieuze prijzen en worden ieder jaar uitgereikt aan ICT-distributeurs, vendoren en resellers die actief zijn in de Belgische markt. ConXioN won tweemaal zilver bij de prestigieuze Channel Awards. We zijn trots voor het zesde jaar op rij als finalist genomineerd te zijn in de categorieën ‘Best B2B Reseller/System Integrator’ én ‘Best SMB Reseller’.

De kroon op het werk

ConXioN mocht de voorbije zes jaar al telkens met een overwinning uitpakken: in 2020, 2017, 2016 en 2015 als ‘Best SMB Reseller’, in 2019 als ‘Best Integrator’ en in 2018 als ‘Best Innovation & Transformation Reseller’. Dit jaar dan tweemaal een mooie tweede plaats, met telkens slechts 1% verschil tussen het aantal stemmen voor ConXioN en die voor de Duitse en Nederlandse overwinnaars. We feliciteren hen van harte!

 

Onze CEO Chris Debyser is trots op deze nieuwe nominaties: “2020 was voor ons een jaar van goesting, goan en groei. We verwelkomden maar liefst 27 nieuwe medewerkers om onze klanten zo nog beter te kunnen bijstaan, stellen alles in het werk zodat die werknemers zich elke dag met veel goesting inzetten, en we goan elke dag volledig voor ‘The New Style of IT’. We zijn dan ook ongelofelijk trots dat het harde werk van onze mensen en onze sterke partnerships tot deze erkenning leidden. Ik wens bij deze ook de winnaars persoonlijk te feliciteren.”

 

Het volledige persbericht kan je lezen op onze mediasite.

Channel Award nominaties
0
Channel Awards
0