Klantenzone

Alles wat je als klant nodig hebt, verzameld op één plek.

Volg ons!

ConXioN is Best Integrator en Best SMB Partner of the Year

ConXioN is Best Integrator en Best SMB Partner of the Year

ConXioN, de ICT-dienstverlener uit het West-Vlaamse Deerlijk, is op de uitreiking van de Channel Awards 2017 in Brussel uitgeroepen tot ‘Best SMB Reseller’ en tot ‘Best Integrator’. Het is het derde jaar op rij dat ConXioN de prijs voor ‘Best SMB Reseller’ in de wacht sleept. Tijdens de Channel Awards worden de beste ICT-bedrijven van het afgelopen jaar verkozen.

ConXioN Channel Awards 2017

Het publiek van de  Channel Awards 2017 bezorgde ConXioN donderdagavond twee mooie awards. Een goede start van 2017, het jaar waarin het bedrijf uit Deerlijk zijn 20ste verjaardag viert. “Ik was zeer verrast dat we de twee prijzen gewonnen hebben”, zegt Chris Debyser, Managing Director en oprichter van ConXioN. “Het is natuurlijk geweldig dat ons werk binnen de sector geapprecieerd en gewaardeerd wordt. We spreken hier ten slotte over het equivalent van de Oscaruitreiking in ons vakgebied. Ik ben vooral vereerd dat we de titel van Best Integrator hebben gewonnen tegen de grote kleppers uit de ICT-industrie.”

 

Naast de prijs voor Best Integrator, kreeg ConXioN ook de prijs voor Best SMB Reseller”. Het is al de derde keer op rij dat het West-Vlaamse bedrijf de prijs in de wacht sleept. “Dat is de kers op de taart”, zegt Chris Debyser. “Dat we deze prijs mogen ontvangen was onverwacht, zeker omdat het al de derde keer is.”

"Dat we deze prijs mogen ontvangen was onverwacht, zeker omdat het al de derde keer is."

Chris Debyser- Developer

De Channel Awards sluiten een succesvolle periode af voor ConXioN, dat nu volop de blik vooruit richt. “In december zijn we ook al ‘Proximus Best Cloud Partner’ en ‘Cisco Capital Partner of the Year’ geworden”, zegt Debyser. “Bovendien zetten we  in 2016 opnieuw een sterke groei neer, wat ons een nominatie voor de Trends Gazellen 2017 heeft opgeleverd.”

 

De mooie resultaten zijn volgens Debyser het resultaat van 20 jaar vasthouden aan het motto ‘Immer Besser’ en onze continue investering in mensen en middelen. “We streven voor onze klanten altijd naar beter “, klinkt het. “We denken na over hun verder behoeften en treden proactief op. Die  houding zie ik elke dag bij onze mensen. Bij hen ligt de sleutel voor de meerwaarde die we onze klanten kunnen bieden. Ik draag dan ook alle awards op aan ons voltallig team.”