Klantenzone

Alles wat je als klant nodig hebt, verzameld op één plek.

Volg ons!

Microsoft presenteert: Windows 365 Cloud PC

Microsoft presenteert: Windows 365 Cloud PC

We kunnen er niet omheen, deze pandemie heeft onze werkwereld een volledig nieuwe wending gegeven. Heel wat bedrijven ondergingen een digitale transformatie en gingen nauw samenwerken op afstand. Al snel werd hybride werk door velen omarmd. Het resultaat: de mogelijkheid om waar en wanneer te werken is de nieuwe norm geworden. Werknemers willen werken met technologie die vertrouwd, gebruiksvriendelijk en beschikbaar is op al hun apparaten, maar dit in de meest complexe cyberbeveiligingsomgeving die we ooit gekend hebben. Hierdoor zijn bedrijven haastig opzoek naar een oplossing die hun werknemers helpt samen te werken, te delen en te creëren, dit terwijl hun gegevens veilig gehouden worden.

 

Microsoft luisterde naar de noden van de maatschappij en creëerde Windows 365, die vandaag in stijl gelanceerd werd tijdens Microsoft Inspire. Windows 365 Cloud PC is een cloudservice die een nieuwe manier introduceert om Windows 10 of Windows 11 te ervaren voor werknemers van stagiaires en contractanten tot softwareontwikkelaars en industrieel ontwerpers.

Windows 365 brengt het besturingssysteem naar de Microsoft Cloud en streamt veilig de volledige Windows-ervaring naar je persoonlijke of zakelijke apparaten. Deze aanpak creëert een geheel nieuwe categorie van personal computing, specifiek voor de hybride wereld: de Cloud PC.

 

De Cloud PC maakt gebruik van de kracht van de cloud om een ​​krachtige, eenvoudige en veilige Windows 10- of Windows 11-ervaring te bieden. Windows 365 biedt een instant-on opstartervaring waarmee gebruikers al hun gepersonaliseerde applicatietools, gegevens en instellingen vanuit de cloud op elk apparaat kunnen streamen.

 

Een van de belangrijkste designveranderingen van Windows 365 is eenvoud. Je kan de grootte van de Cloud PC kiezen die het beste aan je behoeften voldoet met een prijs per gebruiker per maand. Organisaties hebben twee editie-opties die een compleet cloud-based aanbod bevatten met meerdere Cloud PC-configuraties op basis van prestatiebehoeften: Windows 365 Business en Windows 365 Enterprise.

 

Benieuwd welke specials Microsoft nog zal aankondigen?

 

Stay tuned!