Klantenzone

Alles wat je als klant nodig hebt, verzameld op één plek.

Volg ons!

Teams Premium: de voordelen van het Premium-abonnement​

Teams Premium: de voordelen van het Premium-abonnement

Microsoft Teams heeft sinds februari een nieuw Premium-abonnement geïntroduceerd: Teams Premium. Deze add-on biedt extra functies die de communicatie-ervaring verder verbeteren en personaliseren. Onze business consultant, Hakim, staat klaar om je meer informatie te geven over de verschillen en mogelijkheden op het gebied van branding, de kracht van AI, statistieken, verbeterde beveiliging en uitgebreide webinarfuncties.

Branding

Met het premium abonnement kunnen bedrijven hun merk meer gaan personaliseren door achtergronden en scènes te gebruiken voor vergaderingen. Hierdoor worden vergaderingen uniek en afgestemd op de look en feel van het bedrijf. Daarnaast biedt Premium gepersonaliseerde uitnodigingen voor vergaderingen, inclusief speciale herinneringen.

Bron: Microsoft

Teams Premium en krachtige AI

De premium versie verbetert de bestaande ondertiteling van de basislicentie met krachtige AI die realtime vertalingen kan bieden aan de deelnemers van een vergadering. Deze verbeterde AI-mogelijkheden zorgen voor een soepelere en efficiëntere internationale samenwerking.

Teams premium: vergaderingruimte

Bron: Microsoft

Teams Premium: Betere statistieken

Het nieuwe platform bevat een uitgebreid virtueel dashboard voor vergaderingen. Dit stelt gebruikers in staat om de planning van vergaderingen, de wachtrij en allerlei nuttige statistieken over vergaderingen bij te houden. Dit helpt bedrijven bij het meten van de effectiviteit van hun vergaderingen en bij het verbeteren van de algemene efficiëntie.

Teams Premium: interface met data

Bron: Microsoft

Teams Premium: Meer aandacht voor Security

Security is een cruciaal aspect van elke videoconferencing-oplossing, en Teams Premium neemt dit serieus. Met Premium kunnen gebruikers watermerken aan hun content toevoegen, waardoor een extra beveiligingslaag wordt gecreëerd. Bovendien maakt het premium platform gebruik van end-to-end encryptie om de inhoud van vergaderingen te versleutelen, waardoor gevoelige informatie beschermd blijft.

Teams Premium: interface met watermerk

Bron: Microsoft

Webinar

De Premium versie biedt ook aangepaste functies voor webinars, zoals een systeem voor registratie, een wachtlijst voor handmatige toelating van deelnemers, een virtuele green room voor sprekers en speciale instellingen om de rechten van deelnemers te wijzigen.

Hieronder kan je de belangrijkste features zien van Teams Premium:

EigenschappenPremium Licentie
Prijs€ 6,60 per persoon
Live vertaalde ondertitels
Tijdlijnmarkeringen in opnames van vergaderingen
Gepersonaliseerde together mode-achtergronden
SMS-meldingen van vergaderingen
Geplande wachtrijweergave
Organisatorische analytics in het admindashboard
Persoonlijke branding
Beveiligingsfuncties (watermerken & E2E encryptie)
Geavanceerde AI
Aangepaste functies voor webinars

Een hele hoop extra features dus!

 

Als je nog niet overtuigd bent of twijfelt of deze licenties nodig zijn voor jouw organisatie, neem dan gerust contact op met mij of een van mijn collega-business consultants van ConXioN. We helpen je graag bij het nemen van de volgende stap.

Meer weten over cybersecurity?

Onze experts hebben een pracht stuk geschreven zodat jij up to date bent met onze security!

Meer weten over Teams?

Heb je hier nog vragen bij?