Klantenzone

Alles wat je als klant nodig hebt, verzameld op één plek.

Volg ons!

Partnership

Apple

Als erkende partner van Apple kunnen we jou een breed scala aan Apple-producten aanbieden, van de nieuwste iPhones en iPads tot MacBooks en accessoires.

De ultieme combinatie

MacBook Pro en Windows 365 Cloud-pc

Met Windows 365 kun je jouw MacBook Pro naar nieuwe hoogten tillen. Ervaar de kracht en veelzijdigheid van Apple’s MacBook Pro, terwijl je naadloos overschakelt naar het Windows 365-besturingssysteem. Of je nu een grafisch ontwerper, een zakelijke professional of een student bent, deze unieke combinatie biedt je de flexibiliteit en prestaties die je nodig hebt.

Gepersonaliseerde cloud-pc's

Stream jouw apps, gegevens, inhoud en instellingen vanuit de Microsoft Cloud naar elk gewenst apparaat.

Eenvoudig, krachtig en veilig

Je kunt cloud-pc’s eenvoudig instellen en schalen om te voldoen aan jouw behoeften, en voor veilige ondersteuning van jouw hybride personeel.

Streamen naar elk apparaat

Ga verder waar je bent gebleven, op elk apparaat, en ontdek de nieuwe mogelijkheden voor werk en samenwerking.

Eenvoud, Kracht en Veiligheid

Verhoog je productiviteit, verlaag je kosten

Windows 365 op jouw MacBook Pro biedt niet alleen ongekende mogelijkheden, maar kan ook helpen om je IT-kosten te verlagen. Voorspel, beheer en verminder jouw kosten terwijl jouw medewerkers eenvoudige, gepersonaliseerde toegang geeft tot hun vertrouwde Windows-omgeving. Profiteer van tot 40% lagere totale eigendomskosten (TCO) van IT-uitgaven en tot 7% hogere winst.

Certified Apple Reseller

Macbook Pro

Ontdek de revolutionaire MacBook Pro-reeks met Apple’s krachtige M-serie processoren! Met de nieuwe M2-chips bieden deze 14- en 16-inch laptops tot zes keer betere prestaties dan hun Intel-voorgangers, terwijl de batterijduur aanzienlijk is verbeterd.

Iphone 14 reeks

De iPhone 14-serie bestaat uit vier  modellen: de iPhone 14, iPhone 14 Plus, iPhone 14 Pro en iPhone 14 Pro Max. Elk model heeft zijn eigen unieke kenmerken en verbeteringen die jouw mobiele ervaring naar nieuwe hoogten tillen.

Ipad Pro

De iPad Pro is een veelzijdig apparaat dat de productiviteit van werknemers kan verhogen. Met zijn krachtige prestaties, groot en helder display en ondersteuning voor Apple Pencil en Magic Keyboard, biedt de iPad Pro een ideale omgeving voor creatieve takennotities maken en zakelijke apps.

Eenvoud, kracht & veiligheid

Ontketen de kracht van MacBook Pro en Windows 365

De MacBook Pro staat bekend om zijn hoogwaardige bouwkwaliteit, verbluffende retina-display en snelle prestaties. En nu kun je deze kracht combineren met Windows 365, de revolutionaire cloudgebaseerde oplossing van Microsoft. Hiermee heb je altijd en overal toegang tot een volledige Windows-ervaring, inclusief jouw persoonlijke apps, inhoud en instellingen.

Lagere totale eigendomskosten van IT-uitgave
0 %
snellere time-to-value van medewerkersonboarding
0 %
hogere winst
0 %

In samenwerking met

Apple is een wereldwijd technologiebedrijf dat bekend staat om zijn baanbrekende producten, waaronder de MacBook Pro. De MacBook Pro is een krachtige en geavanceerde laptoplijn van Apple, speciaal ontworpen voor professionals en veeleisende gebruikers.

apple logo

Grijp nu de kans om de ultieme combinatie van MacBook Pro en Windows 365 te ervaren!

Ontdek de ongeëvenaarde flexibiliteit, kracht en productiviteit die deze combinatie biedt. Bezoek onze website en schakel vandaag nog naar een nieuwe wereld van mogelijkheden. Mis deze unieke kans niet en maak gebruik van de voordelen van Windows 365 op je MacBook Pro.