Klantenzone

Alles wat je als klant nodig hebt, verzameld op één plek.

Volg ons!

Strategy powered by technology

Holmes & Watson

Bij ConXioN ondersteunen we bedrijven in de uitrol van geavanceerde tools, zoals de Microsoft Viva Suite. Maar zoals we wel weten, “A fool with a tool is still a fool.”. Microsoft Viva maakt strategische plannen dan wel behapbaar en naleefbaar, maar de effectiviteit ervan hangt af van de voorbereide strategie.

 

Dankzij onze samenwerking met Holmes & Watson, kunnen bedrijven een doeltreffende strategie ontwikkelen die hand in hand gaat met technologische innovatie. Een krachtige aanpak die tastbare en meetbare successen garandeert. Ontdek meer over Holmes & Watson.

Viva goals

Implementeer de strategie en empower jouw team!

Om jouw strategie en aanpak te visualiseren en toegankelijk te maken werkt Holmes & Watson met Microsoft Viva Goals, een nieuwe en krachtige tool in de Microsoft suite, waarmee je makkelijk jouw strategie kan gaan embedden in jouw dagelijkse werking en waardoor iedereen in dezelfde richting gaat kijken vanuit z’n eigen expertise!

 

Samen met jou ontwikkelt Holmes & Watson een aanpak die ervoor zorgt dat jouw strategie wordt omarmd door alle medewerkers in jouw bedrijf. Ze zorgen ervoor dat iedereen begrijpt waar de organisatie naartoe gaat en wat hun rol is in het realiseren van deze doelen.

 

En door de samenwerking met ConXioN hebben ze de nodige expertise om de technologie correct en succesvol te implementeren.

Aan je zijde bij elke stap van het traject

Strategieën die hoofden en harten winnen

“We ondersteunen jouw strategische ontwikkeling tot iedereen deze beheerst en toepast, waarbij we zorgen voor een holistische integratie binnen jouw organisatie. Echt succes verankeren we in het DNA van alle betrokkenen, waarbij we zowel hoofden als harten winnen.” – Shari Sterck, Co-founder en Strategy Enabler, bij Holmes & Watson

We gaan voor lange termijn

Om jouw bedrijfstransformatie te realiseren, heb je een strategische partner nodig, niet alleen een adviseur. Een die naast je staat, kritieke inzichten biedt en richting geeft door diepgaande analyse. Holmes & Watson verbindt zich tot jouw strategie succesvol is geïmplementeerd.

Hier om je te inspireren

Het is meer dan alleen advies. Holmes & Watson is er vooral om je te inspireren, jouw creativiteit te stimuleren en om nieuwe paden en kansen te onthullen die vaak recht voor je liggen. Zo kunnen ze jouw team inspireren om met frisse ideeën te komen en initiatief te nemen.

Brutaal eerlijk voor het grotere goed

Als het gaat om het vormgeven, implementeren en onderhouden van jouw verkoop- en marketingstrategie, draaien ze niet rond de pot. Hetzelfde zou moeten gelden voor jouw bedrijfscultuur, die jouw mensen moet stimuleren om hun mening te uiten en op een open manier te communiceren. Omdat eerlijkheid langer duurt. En het zal jouw succes ook langer laten duren. 

Helena Brutsaert H&W

langetermijnstrategie

Onbevreesd onbetreden paden verkennen

“Om jouw langetermijnstrategie vorm te geven, bouwen we bruggen, stellen we gewoonten in vraag en breken we taboes open. Bovenop het advies, zorgen wij ervoor dat iedereen meedenkt als jouw strategie eenmaal gelanceerd is. Kortom: bij het vormgeven en implementeren van jouw visie  gaan we niets uit de weg. We zijn tenslotte Holmes en Watson, toch?” – Helena Brutsaert, Co-founder en Strategy Enabler, bij Holmes & Watson

Benieuwd naar hoe Holmes & Watson jouw bedrijf kan helpen om je strategie te activeren?

Neem contact met ons op en ontdek hoe we samen jouw bedrijf naar nieuwe hoogten kunnen brengen.