Klantenzone

Alles wat je als klant nodig hebt, verzameld op één plek.

Volg ons!

AI Summer School

Beschrijving

Wil jij een voorsprong hebben in de wereld van AI en de nieuwste technologische ontwikkelingen omarmen? Deze AI Summer School is speciaal ontworpen om jou antwoorden te geven op brandende vragen zoals: Hoe zal AI mijn werk transformeren? Is het een vloek of een zegen?

Ontdek hoe je het maximum kunt halen uit Chat GPT en voldoe aan de toekomstige verwachtingen van klanten. Leer hoe je Chat GPT kosteneffectief kunt implementeren en behaal een concurrentievoordeel in dit nieuwe tijdperk.

Wat komt aan bod

Wil je de antwoorden vinden op jouw prangende vragen en direct de voordelen ervaren van AI en taalleermodellen? Dan is deze workshop zeker iets voor jou! We bieden een schat aan waardevolle informatie, werken met echte klantscenario’s en geven inzicht in de naadloze integratie van taalleermodellen in jouw professionele leven.

Door middel van praktische oefeningen en inspirerende voorbeelden ontdek je hoe je jouw snelheid, nauwkeurigheid en klantgerichte communicatie en service naar een hoger niveau kunt tillen. Laat jouw angsten en belemmeringen verdwijnen terwijl je jezelf en jouw team informeert over de toekomst van werk en praktische implementaties oefent.

Mis deze kans niet om jezelf uit te rusten met een rugzak vol AI-kennis – schrijf je vandaag nog in voor deze baanbrekende workshop!

Absoluut! Schrijf je collega apart in via het registratieformulier op deze eventpagina. 

Deze workshop wordt aan €200 (excl. BTW) aangeboden door ConXion.

Date

Jul 06 2023
Expired!

Prijs

€200.00

Time

12:00 - 17:00

Label

Workshop

The event is finished.

Categorieën

Spreker

Locatie

ConXioN Experience Center
ConXioN Experience Center
Kalkhoevestraat 30/4.1, 8790 Waregem