Klantenzone

Alles wat je als klant nodig hebt, verzameld op één plek.

Volg ons!

Event info

Tijdens deze unieke community-events ga je samen met collega-kaderleden aan tafel en hoor je industry leaders aan het woord. Ze brengen referenties in hun vakgebied tijdens een zorgvuldig samengesteld programma. We prikkelen niet alleen je hersencellen, maar ook je zintuigen met een heerlijke food experience van sterrenrestaurant Marcus.

Tijdens onze Beers & Pizza-events gaan we hands-on aan de slag met een technisch topic. Deze sessies zijn er speciaal voor de technical brains. Zij zullen op dit event kennis maken met collega-experts uit hun vakgebied. Wissel jullie ervaringen uit en deel jullie kennis! En waar creëer je betere connecties dan aan de bar? We serveren pizza to share (or not ), vergezeld van een frisse pils!

Tijdens onze Azure Academies gaan onze cloud experts dieper in op een specifiek aspect van het Microsoft Azure-ecosysteem. Dit zijn hands-on workshops waarin je naar hartenlust kan overleggen en vragen stellen. Daarnaast ontdek je de ins and outs van Microsoft Azure en krijg de tools voor een stevige cloudstrategie.

Wat zijn jouw noden en hoe kan een bepaalde tool met zijn functionaliteiten daaraan tegemoet komen? Tijdens deze sessies laten we je proeven van een brede waaier aan oplossingen en zorgen ervoor dat je geïnspireerd wordt door de vele mogelijkheden.

Een webinar gemist? Geen zorgen. Je kan de recording herbekijken op ons ConXioN One learning platform, waar en wanneer jij wil!

Jouw event hier?

conxion experience center

Een uniek kader voor jouw event!

Jouw meeting, evenement of nocturne in een inspirerende, hoogtechnologische omgeving? Ontdek de mogelijkheden van het Experience Center.

Sessie gemist?

Heb je vragen?

FAQ

Event vragen?

Absoluut! Schrijf je collega apart in via het registratieformulier op deze eventpagina. 

De reeks community sessies en inspire sessies worden gratis aangeboden door ConXioN. Je hoeft je enkel op voorhand in te schrijven op deze eventpagina.

Kan je er last minute niet bij zijn? Houd ons op de hoogte via events@conxion.be.
Annuleer je je inschrijving op minder dan 72 uur voor een C-Table event, dan rekenen we een no-show kost aan van 85 euro.

Heb je nog een vraag in verband met onze events?

Meedenken met jouw business is onze core. We adviseren, implementeren en ontzorgen op vlak van ICT. Samen bouwen we aan je technologische voorsprong in de markt.