Klantenzone

Alles wat je als klant nodig hebt, verzameld op één plek.

Volg ons!

Beers & Pizza event: Cisco Meraki SASE

Home All-Events - ConXioN Beers & Pizza event: Cisco Meraki SASE

Beschrijving

Het is tijd om de toekomst van netwerk security te verkennen en dat gaan we doen met een gezellig Beers & Pizza event! We zijn ervan overtuigd dat de opkomst van SASE (Secure Access Service Edge) een baanbrekende verandering teweegbrengt in de manier waarop jij en jouw medewerkers veilig verbinding maken met apps en data, waar je je ook bevindt. Daarom willen we je graag uitnodigen voor dit exclusieve Beers & Pizza Cisco Meraki SASE event!

Wat kun je verwachten

🌐 Kennis opdoen: Je krijgt de gelegenheid om meer te leren over SASE en de revolutionaire architectuur die networking en security functies convergeert in de cloud. Je zult inzicht krijgen in hoe SASE jouw organisatie kan helpen om veilig en naadloos verbinding te maken met apps en data, waar én wanneer je je ook bevindt.

🎓 Training van experts: Onze ervaren experts zullen de training leiden en jou begeleiden door de basisprincipes en voordelen van SASE in een Cisco-omgeving. Ze delen diepgaande kennis over Meraki SD-WAN en Security en hoe deze technologieën jouw netwerk kunnen transformeren.

🤖 Unieke features verkennen: Je zult meer te weten komen over de unieke features van Umbrella en Meraki integratie, inclusief de voordelen van het gebruik van één leverancier om processen te stroomlijnen en gaten te dichten in de multi-cloud omgeving.

🗣️ Netwerken: Het event biedt een uitstekende gelegenheid om te netwerken met gelijkgestemde professionals, experts en vertegenwoordigers van ConXioN. Hier kun je waardevolle contacten leggen en ervaringen delen met anderen die geïnteresseerd zijn in netwerk security en SASE.

🍕 Genieten van Beers & Pizza: Naast het educatieve aspect kun je ontspannen en genieten van een informele en gezellige sfeer. Beers & Pizza zorgen voor een relaxte setting waarin je kunt praten en ideeën kunt uitwisselen.

Kortom, ons Beers & Pizza event biedt een combinatie van educatie, praktische ervaring en informele interactie, zodat je met waardevolle kennis en nieuwe contacten naar huis kunt gaan!

Absoluut! Schrijf je collega apart in via het registratieformulier op deze eventpagina. 

Deze sessie wordt gratis aangeboden door ConXioN. Je dient je enkel op voorhand te registreren via de eventpagina.

Date

Oct 10 2023
Expired!

Time

18:00 - 20:30

Label

Community event

The event is finished.

Categorieën

Locatie

ConXioN Experience Center
ConXioN Experience Center
Kalkhoevestraat 30/4.1, 8790 Waregem