Klantenzone

Alles wat je als klant nodig hebt, verzameld op één plek.

Volg ons!

De NIS2-wetgeving in de praktijk: Alles over cybersecurity, aanmeldplicht en certificatie

Home All-Events - ConXioN De NIS2-wetgeving in de praktijk: Alles over cybersecurity, aanmeldplicht en certificatie

NIS2 wordt voor veel bedrijven een feit waar ze niet meer om kunnen. Ofwel ben je als bedrijf verplicht om te voldoen aan de NIS2 richtlijnen omwille van de aard van het bedrijf ofwel word je geconfronteerd met NIS2 bedrijven die eisen beginnen opleggen in het kader van de beveiliging van hun “Supply Chain”.

Heel wat bedrijven zullen met deze wetgeving in contact komen. Maar wat mag er gevraagd worden van mijn bedrijf? Waar moeten we aan voldoen? Kan ik weigeren? Moeten we alles in contracten gieten? Veel vragen en nog vrij veel onduidelijkheden, waar we dieper op zullen ingaan vanuit een juridische insteek.

Wat komt aan bod

Los van de juridische kant, kijken we ook naar het praktische kant van deze uitdaging. Wat kan ik doen om mijn security en compliance in het kader van deze nieuwe wetgeving op een hoger niveau tillen om deze uitdagingen met de nodige zekerheid het hoofd te beiden.

Wat kan ik met mijn Microsoft 365 licentie om te voldoen aan mogelijke voorwaarden of eisen van 3° partijen. Is mijn bestaande “Security” nog adequaat? Zijn er nog zaken waar ik moet mee rekening houden die vandaag nog niet aan de orde zijn?

Veel vragen dus en veel uitdagingen die op ons afkomen. Maar deze sessie zal je de nodige inzichten bieden en tools aanreiken om met vertrouwen deze regelgeving aan te pakken.

Als leuke extra voorziet deze sessie ook in een officieel certificaat van deelname!

Absoluut! Schrijf je collega apart in via het registratieformulier op deze eventpagina. 

Date

Aug 20 2024

Time

17:00 - 19:00
 • 00

  days

 • 00

  hours

 • 00

  minutes

 • 00

  seconds

Categorieën

Sprekers

Locatie

ConXioN Experience Center
ConXioN Experience Center
Kalkhoevestraat 30/4.1, 8790 Waregem