Klantenzone

Alles wat je als klant nodig hebt, verzameld op één plek.

Volg ons!

Digitalize Flanders 2023

Home All-Events - ConXioN Digitalize Flanders 2023

Beschrijving

Digitale oplossingen zijn onmisbaar geworden. Maar hoe begin je eraan om in de overvloed aan mogelijkheden dé oplossing op maat van jouw bedrijf te vinden? Welke toepassingen passen het beste bij jouw organistie? En hoe ben je zeker dat die oplossingen ook veilig zijn?
Digitalize brengt heel wat aanbieders samen onder één dak zodat je gemakkelijk kan vergelijken.

Digitalize brengt heel wat aanbieders samen onder één dak zodat je gemakkelijk kan vergelijken.

Bovendien ben je dankzij het conferentieprogramma met meer dan 30 lezingen helemaal op de hoogte van de laatste nieuwigheden op het gebied van digitale transformatie.

Kortom, Digitalize is meer dan 80 exposanten en 30 lezingen met maar 1 doel: jouw bedrijf met de tools van vandaag voorbereiden op het ondernemen van morgen.

Wat je mag verwachten

💻 Ontdek de beste digitale oplossingen: Van facturatie tot payroll managementsoftware, onze exposanten presenteren hun beste digitale tools!
🤖 Kom alles te weten over digitalisering: Hoe kan digitalisering jouw bedrijfsprocessen versnellen en jou helpen naar meer groei en winst?
🤝Verruim je netwerk: Digitalize wil het grootste netwerk van bedrijven op zoek naar digitale oplossingen in Vlaanderen creëren. 
🎤 Co-ondernemers getuigen over hun succesverhaal: Leer van ervaren experts en laat je inspireren door hun inzichten over en ervaringen met digitale technologieën, trends en best practices.

Benieuwd met welke snufjes ConXioN en ITCE jou op de beurs kunnen verrassen? Breng ons dan zeker een bezoekje! (Stand 1015 & 1016)

Inschrijven doe je gratis via deze link.

Tot dan!

Date

Oct 04 - 05 2023
Expired!

Time

10:00 - 20:00

Label

op aanvraag

The event is finished.

Categorieën

Locatie

Nekkerhal
Mechelen