Klantenzone

Alles wat je als klant nodig hebt, verzameld op één plek.

Volg ons!

Haal meer uit je Microsoft 365 licentie

Home All-Events - ConXioN Haal meer uit je Microsoft 365 licentie

Je bent een trouwe gebruiker van de apps binnen jouw Microsoft 365 licentie. Teams, Outlook, Excel en Word zijn je absoluut niet onbekend en worden dagelijks opengeklikt op jouw device. Maar wist je ook dat je licentie tools bevat voor planning, documentbeheer, dashboarding van data of zelfs een AI-assistent heeft?

Wat deze apps voor jou kunnen betekenen en hoe je deze in je dagdagelijkse taken verwerkt, ontdek je tijdens deze sessie!

Wat komt aan bod

Topics die aan bod zullen komen:

  • Documentbeheer: Ontdek hoe je SharePoint inzet voor team-samenwerking en OneDrive voor persoonlijke opslag en delen van documenten.
  • Cloud management: Beheer alle aspecten van de cloud, inclusief identiteit, apparaten en beleidsregels, via het Microsoft 365-beheercentrum en Microsoft Azure.
  • Cyber security: Bescherm je organisatie met geavanceerde bedreigingsbescherming voor e-mail en bestanden, identiteits- en toegangsbeheer, en endpoint-beveiliging met Microsoft 365.
  • Modern workplace: Ga efficiënter en effectiever te werk ongeacht waar, wanneer en op welk apparaat je werkt.
  • Data dashboarding: Analyseer en visualiseer gegevens uit verschillende bronnen om waardevolle inzichten te verkrijgen met behulp van Power BI in Microsoft 365.

Klaar om het volledige potentieel uit jouw Microsoft 365 licentie te halen? Jouw deelname is alvast de eerste stap in de goede richting!

Absoluut! Schrijf je collega apart in via het registratieformulier op deze eventpagina. 

Date

Mar 21 2024
Expired!

Time

10:00 - 11:30

Label

Inspire event

The event is finished.

Categorieën

Spreker

Locatie

ConXioN Experience Center
ConXioN Experience Center
Kalkhoevestraat 30/4.1, 8790 Waregem