Klantenzone

Alles wat je als klant nodig hebt, verzameld op één plek.

Volg ons!

Inspire Workshop: Digitale communicatie

Home All-Events - ConXioN Inspire Workshop: Digitale communicatie

Beschrijving

Communicatie is vandaag niet weg te denken uit je onderneming. We voeren onze job uit op locatie, van thuis, op kantoor en samenwerken en communiceren blijken niet altijd zo evident ondanks de vele mogelijkheden en tools waarover we beschikken. Volg ons sessie Digitale Communicatie en kom te weten hoe je deze uitdaging kan aanpakken en ervaar “hands-on” welke toestellen en tools je hierbij kunnen helpen en hoe je deze het best opzet en beheert.

Wat komt aan bod

Laat ons eerst even kijken naar het bredere plaatje. Op welke manier kan en wil een bedrijf communiceren? Welke onderzoeken en budgetten zijn hieraan verbonden om dit op een correcte en evenwichtige manier te evalueren. In de complexe wereld van communicatie is er enerzijds een overaanbod en anderzijds te weinig informatie die wordt gedeeld vanuit de operatoren richting onze klanten. ConXioN wil hierin een verschil maken door onze kennis van de volledige communicatiemarkt samen te bundelen en te “sharen” met onze klanten. Op deze manier worden de bedrijven op een correcte maar vooral informatieve manier op de hoogte gebracht van de verschillende mogelijkheden. Vervolgens willen we de service onderhouden en ervoor zorgen dat de kost van communicatie zo stabiel mogelijk blijft, dit kan enkel en alleen door een begeleiding via ons Telco Managed Service verhaal.

Het Telco Managed Service verhaal kan verder ontleed worden in volgende topics:
– Mobiele telefonie
– Vaste telefonie
– Telefooncentrale
– Data
– Connectiviteit

Naast onze Telco Managed Service kijken we ook even hoe ConXioN jullie kan helpen communiceren (zowel intern als extern) met de tools binnenin het pakket van Microsoft 365.

Vervolgens kijken we ook naar welke devices of toestellen jullie kunnen ondersteunen in jullie digitale communicatie, want vandaag zijn hybride meetings bijvoorbeeld niet meer weg te denken, en maken ze een belangrijk deel uit van communicatie met klanten en partners.

Absoluut! Schrijf deze persoon dan apart in op de eventpagina. 

Deze inspire workshop is volledig gratis. Je dient je enkel op voorhand in te schrijven op de website.

Date

Sep 15 2022
Expired!

Time

13:30 - 16:00

Label

On premise

The event is finished.

Categorieën

Sprekers

Locatie

ConXioN Experience Center
ConXioN Experience Center
Kalkhoevestraat 30/4.1, 8790 Waregem