Klantenzone

Alles wat je als klant nodig hebt, verzameld op één plek.

Volg ons!

Ontbijtsessie Holmes & Watson: Activeer je strategie met Viva Goals

Home All-Events - ConXioN Ontbijtsessie Holmes & Watson: Activeer je strategie met Viva Goals

Welkom bij onze exclusieve sessie over strategie en vooral het activeren van je bedrijfsstrategie, deze sessie wordt gegeven door de strategische sparringpartners van Holmes & Watson. In deze sessie gaan we dieper in op het belang van bedrijfsstrategie en laten we zien hoe je deze niet alleen kunt formuleren, maar ook daadwerkelijk kunt implementeren in je dagelijkse bedrijfsvoering.

Wat komt aan bod

We trappen af met een verkenning van de drie cruciale aspecten van strategie: algemene bedrijfsstrategie, commerciële strategie en operationele strategie. Ontdek hoe deze naadloos samenvloeien, en hoe je deze mooi kunt laten blenden met elkaar.

Maar met alleen een strategie kom je niet ver, als die niet echt gedragen wordt door je onderneming en vertaald kan worden naar doelstellingen en resultaten. Daarom gaan we je laten zien hoe je strategie niet zomaar een stoffige PowerPoint is, ergens diep verstopt op de server, maar echt een levendig en ademend onderdeel van je dagelijkse bedrijfsleven.

We nemen je mee door ons stappenplan om je strategie echt tot leven te wekken en te laten doorstromen in elke vezel van je organisatie.

Een belangrijk onderdeel van onze aanpak is het gebruik van Viva Goals, een krachtige tool van Microsoft die je helpt om je strategische doelen te definiëren, te volgen en te bereiken. We zullen een live demo geven van de mogelijkheden van Viva Goals en laten zien hoe deze tool je kan helpen om je strategie te verankeren in je organisatie.

Na deze sessie zul je niet alleen geïnspireerd zijn om aan de slag te gaan met het activeren van je strategie, maar zul je ook concrete handvatten hebben om dit daadwerkelijk te realiseren. Bereid je voor om geïnspireerd en gemotiveerd te zijn om je strategie tot leven te brengen en je organisatie naar nieuwe hoogten te tillen.

Absoluut! Schrijf je collega apart in via het registratieformulier op deze eventpagina. 

Hourly Schedule

Agenda

08u00 - 08u30
Aankomst en verwelkoming
08u30 - 10u00
Hoe maak en activeer je een strategie?
10u00 - 10u30
Nabespreking

Date

Apr 24 2024
Expired!

Time

08:00 - 10:30

The event is finished.

Categorieën

Sprekers

Locatie

ConXioN Experience Center
ConXioN Experience Center
Kalkhoevestraat 30/4.1, 8790 Waregem