Klantenzone

Alles wat je als klant nodig hebt, verzameld op één plek.

Volg ons!

Power Session: Microsoft Dynamics 365 Sales

Home All-Events - ConXioN Power Session: Microsoft Dynamics 365 Sales

Microsoft Dynamics 365 Sales sessie

Met Microsoft Dynamics 365 Sales krijg je de mogelijkheid om intelligent gebruik te maken van gegevens om een solide voorsprong te behalen in de digitale wereld. Je wordt in staat gesteld om op data en intelligentie gebaseerde beslissingen te nemen die voortkomen uit al je bedrijfsapplicaties, processen en de markt waarin je opereert.

Wat komt aan bod

Tijdens deze sessie richten we ons op de veelbelovende capaciteiten van Dynamics 365 Sales. We zullen dieper ingaan op de inhoud van dit pakket en uitleggen waarom het zo’n indrukwekkende kracht heeft. Daarnaast zullen we je laten kennismaken met het brede Dynamics 365 ecosysteem, inclusief het Power Platform.

Tijdens deze sessie zul je:

  • Een introductie krijgen tot het landschap van verkoop
  • De belangrijkste drijfveren ontdekken achter het gebruik van Microsoft Dynamics 365 Sales
  • Een demonstratie bijwonen
  • Inzicht krijgen in het uitgebreide Dynamics 365 ecosysteem

Waarom moet je meer weten over Microsoft Dynamics 365 Sales?

  • Het is dé leidende oplossing voor verkoopautomatisering. Verbeter je verkoopresultaten, versterk klantrelaties en stroomlijn je verkoopproces.
  • Zet artificiële intelligentie in om je verkoopactiviteiten te optimaliseren. Beheer je verkooppijplijn met finesse en versterk je verkoopcoaching.
  • Ontdek hoe het systeem naadloos samengaat met andere Dynamics 365-toepassingen, zoals Marketing, Customer Service, Field Service en Finance.
  • Laat je inspireren door het Power Platform. Een suite met Power Apps, Power Automate, Power BI en Power Virtual Agents. Bouw snel aangepaste apps, workflows, dashboards en chatbots.

Wij kijken ernaar uit om samen met jou deze boeiende verkenning van Microsoft Dynamics 365 Sales en het bredere ecosysteem te beleven. Wil je meer te weten komen over het volledige Microsoft Dynamics 365 aanbod? Ontdek het in onze blogpost.

Absoluut! Schrijf je collega apart in via het registratieformulier op deze eventpagina. 

ConXioN biedt deze sessie aan aan €150 p.p. excl. btw.

Date

Dec 07 2023
Expired!

Prijs

€150.00

Time

09:00 - 12:00

Label

Inspire event

The event is finished.

Categorieën

Spreker

Locatie

ConXioN Experience Center
ConXioN Experience Center
Kalkhoevestraat 30/4.1, 8790 Waregem