Klantenzone

Alles wat je als klant nodig hebt, verzameld op één plek.

Volg ons!

Security workshop: Rethink your security approach

Home All-Events - ConXioN Security workshop: Rethink your security approach

Beschrijving

Het IT-landschap verandert snel. Tegenwoordig kunnen we eenvoudig samenwerken vanop ieder toestel en iedere locatie. Maar doen we dit wel op een veilige manier? Weet je welke software en gegevens zich op de toestellen binnen je organisatie bevinden? En ben je zeker vanop welke toestellen er gewerkt wordt?

 

Kortom: tijden van thuiswerken en de Bring Your Own Device-policies brengen heel wat uitdagingen met zich mee, in vergelijking met een tijd waarbij een bedrijfsnetwerk een synoniem was voor veiligheid. De perimeter is vandaag veel ruimer, waardoor we ook onze beveiligingsstrategie compleet moeten herbekijken.

Wat komt aan bod

Tijdens deze 1:1 workshop denken we samen na over je Zero Trust Architectuur. Onze experten behandelen het wat en de waarom van de zero trust-principes, en leggen uit hoe je de verschillende ‘lagen’ kan beveiligen en beheren. Dat doen ze op basis van best practices.

Starten doen we met de basis rond beveiliging en leggen daarna de fundamenten voor een nieuwe beveiligingsaanpak. Nadat die fundamenten gelegd zijn, gaan we verder met de inrichting, beveiliging en het beheer van de verschillende ‘lagen’, namelijk:

– Identiteiten
– Beveiligen en beheren van toestellen
– Software
– Netwerk
– Infrastructuur
– Data

Onze boodschap: rethink your security, en vraag deze workshop voor je bedrijf aan.

Op de dag zelf is het best om ons telefonisch te contacteren of er nog plaats is.

Categorieën

Locatie

ConXioN Experience Center
ConXioN Experience Center
Kalkhoevestraat 30/4.1, 8790 Waregem