Microsoft Surface

De meest veelzijdige toestellen voor zakelijk gebruik.

Kies het geschikte toestel

Van een stijlvolle laptop tot een krachtige tablet of een immense creatieve studio, Surface past zich aan aan de manier waarop u werkt.

Zakelijke configuratie

ConXioN configureert uw toestellen klaar voor zakelijk gebruik. Toegang tot al uw bedrijfsapplicaties, geavanceerde security, de nodige accessoires, …

Software en ondersteuning

Support en ondersteuning nodig in uw dagelijks gebruik? Uw medewerkers kunnen terecht bij onze service desk.

SurfaceGo3

Microsoft Surface Go 3

Onze kleinste en meest draagbare Surface Pc is ook een tablet. Ontworpen voor studenten en mobiele eerstelijns-medewerkers is deze Surface met zijn 600 gram en 10,5 inch touchscreen een perfecte match. Voorzien van een Intel i3 processor en optionele LTE mogelijkheden zorgt deze voor snelle en vlotte toegang tot je emails en data waar je je ook bevindt.

Microsoft Surface Go 2

De Microsoft Surface Go 2 is een compacte en lichte 2-in-1.
De 10 inch 2-in-1 weegt slechts 544 gram, je stopt hem dus gemakkelijk in je tas en neemt hem mee naar werk of school. Gebruik de Surface Go 2 als tablet of schaf een type cover aan en gebruik hem als laptop.

SurfaceGo2
Surface_Laptop GO

Microsoft Surface Laptop Go

De Microsoft Surface Laptop Go  is de lichtste Surface Laptop ooit.
Met een  12,4 inch Pixelsense-scherm met interactieve touch  zorgen voor een heerlijke (beeld)ervaring.  Lekker compact en maar 1110 gram, dus je stopt hem makkelijk in je tas en neemt hem mee naar werk of school.

Microsoft Surface Laptop 4

Stijlvol en snel. Val op tijdens HD-videogesprekken ondersteund door Studio Mics. Leg ideeën vast op het levendige touchscreen. Doe het allemaal met de perfecte balans tussen strak ontwerp, snelheid, meeslepende audio en een batterij die aanzienlijk langer meegaat dan voorheen. Te verkijgen met Intel of AMD processor. Voor ieder type opdracht de juiste keuze.

Surface_Laptop GO
SurfacePro7

Microsoft Surface Pro 7+

Alle mogelijkheden van de Surface Pro maar dan met LTE connectiviteit  en verwijderbare HD en bovendien ultralicht en veelzijdig, usb-c en usb-a poorten aanwezig, instand ON, 12,3 inch PixelSense-touchscreen-beeldscherm, helder en duidelijk.

Alles wat je vandaag nodig hebt in een mobiele en dynamische wereld.

Microsoft Surface Pro X

Ultra dun en altijd verbonden, ontworpen om indruk te maken, altijd binnen handbereik, werken zonder kantoor, premium prestaties voor onderweg.

SurfacePRoXjpg
SurfacePro7

Microsoft Surface Pro

Een ongelooflijk krachtige tablet, het levendige scherm vormt inspiratie voor creativiteit, bijzonder stille werking.

Microsoft Surface Book 3

Ontdek de laptop die zelfs aan je zwaarste eisen voldoet. De krachtigste Surface-laptop tot nu toe combineert snelheid, graphics en een meeslepende game-ervaring met de veelzijdigheid van een laptop, tablet en draagbare studio. Uitgevoerd als 13,5 inch of 15 inch, beide met een hoge resolutie touchscreen.

Surface_Book3
Studio2

Microsoft Surface Studio 2

Of je nu een boek illustreert of een virtuele wereld ontwerpt, je creativiteit springt van het 28 inch PixelSense™-beeldscherm met 13,5 miljoen pixels in levensechte kleuren. Breng je grootste ideeën tot leven met prestaties die veeleisende software voeden. Bewerk adembenemende foto’s. Geef renderers het nakijken Creëer rijke 3D-graphics voor elke realiteit.

Microsoft Surface Duo

Ongezien en vernieuwend is het eerste wat je over dit toestel kan zeggen. Het is geen smartphone maar toch wel en het is ook geen laptop, maar toch wel een beetje. Compact, krachtig en alles om je dag tot een goed einde te brengen. Bellen, mailen, videomeetings via Teams, filmpjes kijken, gamen en nog veel meer. Laat je verrassen door dit nieuwe concept.

Meer info: https://news.microsoft.com/surfaceduo/

Attract_Hero_01
SurfaceDuo2

Microsoft Surface Duo 2

Bereik meer met 2 schermen en dit op 1 van de meest innovatieve toestellen ooit ontwikkeld. Ontworpen om het maximum uit de mogelijkheden van het MO365 ecosysteem te halen en dit met een toestel die in je broekzak past.

De Surface Duo 2 is een ultra-snel 5G toestel en is meer dan een telefoon, supersnel surfen, typen, email, video, inking en samenwerken dit alles met dit premium mobiele toestel.

Meer info: Link Surface Duo 2

Microsoft Surface Lease Pack

Nood aan een toestel zonder investering maar mét de nodige software, ondersteuning én verzekering inclusief?

Device as a service

Geen investering, totale zekerheid

Kies een toestel met leaseformule en geniet van 3 jaar waarborg, verzekering en geavanceerde beveiliging. Algemene voorwaarden kan u navragen bij ConXioN.

Inclusief geavanceerde Security

Elk toestel is voorzien van een Managed Security Pack Gold met geavanceerde beveiligingstools voor email, webbescherming en anti-malware. Voor optimale bescherming raden wij deze optie aan voor alle toestellen binnen de organisatie.

Upgrade toestel

Heeft uw medewerker nood aan een ander type toestel? Binnen de eerste maand kan u kosteloos omruilen.
Na 3 jaar hebt u de keuze om uw huidig toestel te houden of een nieuwer exemplaar of ander type te kiezen.

Microsoft 365 Business

Optionele keuze voor Microsoft 365 Business hierbij beschikt u over de volledig, geïnstalleerde Office-toepassingen op al uw apparaten en bewaart & deelt u uw bestanden online.

Microsoft 365 Enterprise (E3)

Optionele keuze voor Microsoft 365 Enterprise (E3) omvat geïntegreerde opties voor samenwerking in combinatie met geavanceerde functies voor compliance en krachtige IT.

Managed User Support

ConXioN biedt twee types support overeenkomsten aan voor eindgebruikers. Dit omvat tal van diensten met verschillende service levels om de werking van uw medewerkers te ondersteunen.

“Beveilig alle toestellen binnen uw onderneming.” #Security @CXNbe

Voor elke medewerker een toestel zonder zorgen. #ConXioN

Wil je eerst een surface toestel testen vooraleer te kopen?

Dat kan, aarzel niet om je testperiode aan te vragen.

Meer weten over Microsoft Surface

Ontdek de laatste nieuwigheden in ons nieuws