Surface lease pack

Voor elke medewerker een toestel zonder zorgen.

Kies het geschikte toestel

Kies voor elke medewerker het geschikte toestel met 3 jaar waarborg, verzekering en managed security pack gold in een voordelige leaseformule.

Inclusief Securitytools

Elk toestel is van een Managed Security Pack Gold voorzien met geavanceerde beveiligingstools voor email, webbescherming en anti-malware.

Software en ondersteuning

Basisfunctionaliteiten of geavanceerde functies gewenst? Support ondersteuning voor uw eindgebruikers? Kies uit de optionele mogelijkheden.

Microsoft Surface Pro 7+, Pro X en Pro

Ultra dun en altijd verbonden, ontworpen om indruk te maken, altijd binnen handbereik, werken zonder kantoor, premium prestaties voor onderweg.

Microsoft Surface Laptop 4

Stijlvol en snel. Val op tijdens HD-videogesprekken ondersteund door Studio Mics. Leg ideeën vast op het levendige touchscreen. Doe het allemaal met de perfecte balans tussen strak ontwerp, snelheid, meeslepende audio en een batterij die aanzienlijk langer meegaat dan voorheen. Te verkijgen met Intel of AMD processor. Voor ieder type opdracht de juiste keuze.

Microsoft Surface Book 3

Ontdek de laptop die zelfs aan je zwaarste eisen voldoet. De krachtigste Surface-laptop tot nu toe combineert snelheid, graphics en een meeslepende game-ervaring met de veelzijdigheid van een laptop, tablet en draagbare studio. Uitgevoerd als 13,5 inch of 15 inch, beide met een hoge resolutie touchscreen.

Microsoft Surface Lease Pack

Nood aan een toestel zonder investering maar mét de nodige software, ondersteuning én verzekering inclusief?

Device as a service

Geen investering, totale zekerheid

Kies een toestel met leaseformule en geniet van 3 jaar waarborg, verzekering en geavanceerde beveiliging. Algemene voorwaarden kan u navragen bij ConXioN.

Inclusief geavanceerde Security

Elk toestel is voorzien van een Managed Security Pack Gold met geavanceerde beveiligingstools voor email, webbescherming en anti-malware. Voor optimale bescherming raden wij deze optie aan voor alle toestellen binnen de organisatie.

Upgrade toestel

Heeft uw medewerker nood aan een ander type toestel? Binnen de eerste maand kan u kosteloos omruilen.
Na 3 jaar hebt u de keuze om uw huidig toestel te houden of een nieuwer exemplaar of ander type te kiezen.

Microsoft 365 Business

Optionele keuze voor Microsoft 365 Business hierbij beschikt u over de volledig, geïnstalleerde Office-toepassingen op al uw apparaten en bewaart & deelt u uw bestanden online.

Microsoft 365 Enterprise (E3)

Optionele keuze voor Microsoft 365 Enterprise (E3) omvat geïntegreerde opties voor samenwerking in combinatie met geavanceerde functies voor compliance en krachtige IT.

Managed User Support

ConXioN biedt twee types support overeenkomsten aan voor eindgebruikers. Dit omvat tal van diensten met verschillende service levels om de werking van uw medewerkers te ondersteunen.

“Beveilig alle toestellen binnen uw onderneming.” #Security @CXNbe

Voor elke medewerker een toestel zonder zorgen. #ConXioN

Meer weten over Surface lease pack

Ontdek de laatste nieuwigheden in ons nieuws