Klantenzone

Alles wat je als klant nodig hebt, verzameld op één plek.

Volg ons!

Applications

Business Central als opvolger voor DBFACT

Business Central als opvolger voor DBFACT

Na 20 jaar gaat het ERP-systeem DBFACT op 31 december 2020 met pensioen. Verschillende bedrijven zullen moeten op zoek gaan naar een nieuw ERP-systeem met – minstens – gelijkaardige features als hun vertrouwde DBFACT.

Welke opvolger is er? En hoe werkt die?

Vanzelfsprekend zit je nu waarschijnlijk met een hoop vragen. Wat na DBFACT? Hoe kan ik verder? Moet ik overstappen naar een nieuw ERP-systeem? En zo ja, welk biedt me de features die ik nodig heb?

 

Of je nu een kleine KMO met beperkt aantal users bent en niet alle features nodig hebt, of je bent een grotere KMO met “power users” en hebt nood aan tal van bijkomende features: er bestaat een geknipte opvolger voor jouw vertrouwde DBFACT: Microsoft 365 Business Central.

Naadloze migratie en integratie met jouw vertrouwde DBFACT

Overschakelen naar een nieuw systeem is niet altijd even eenvoudig: het vraagt tijd, planning en extra opleiding om vertrouwd te geraken met het nieuwe systeem. Gelukkig is Microsoft Business Central de ideale partner om je migratie en integratie van je vertrouwde DBFACT-omgeving vlot te laten verlopen, zonder al te veel moeite, tijd of geld. Bovendien begeleidt ConXioN je in alle stappen van de migratie: van technische opzet tot hands-on opleiding. Laat het technische maar over aan ons, wij zorgen er voor dat je zonder veel moeite kan instappen in dit nieuw intelligent, intuïtief en gebruiksvriendelijk ERP-systeem.

Veelzijdig, intelligent, intuïtief: Business Central als ERP

Natuurlijk kunnen we je zeggen hoe makkelijke de overstap en gebruik van Business Central kan zijn. Het jullie tónen maakt het voor jullie duidelijker. Business Central biedt een ruime scope aan featers binnen ERP: CRM, sales, HR, marketing enzovoorts. Misschien heb je (nog) niet alle van doen, maar ze zijn alvast standaard beschikbaar in je licentie en kunnen je business aanzienlijk doen groeien.

 

Nog niet overtuigd of extra informatie nodig? Volg dan een van onze gratis webinars.
We tonen je alle mogelijkheden en tonen hoe Business Central dé geknipte opvolger is voor jouw vertrouwde DBFACT.

In samenwerking met

Microsoft_logo_color