Klantenzone

Alles wat je als klant nodig hebt, verzameld op één plek.

Volg ons!

ConXioN opnieuw in de prijzen op Microsoft World Partner Conference

ConXioN opnieuw in de prijzen op Microsoft World Partner Conference

ConXioN is voor het tweede jaar op rij in de prijzen gevallen op de Microsoft World Partner Conference. De ICT-dienstverlener met vestigingen in Deerlijk, Lommel en Ternat werd in Toronto bekroond met KMO Cloud Champion of the Year Award. Daarmee bevestigt Microsoft dat ConXioN hun best presterende Cloud partner is op de KMO-markt in België en Luxemburg.

Chris Debyser award Microsoft World Partner Conferene

Chris Debyser, managing Director van ConXioN, was afgelopen week in Toronto voor de jaarlijkse World Partner Conference. Daar stelt Microsoft de nieuwste evoluties en producten voor aan zijn internationale partners, en maakt van de gelegenheid gebruik om enkele waardevolle partners in de bloemen te zetten. Nadat ConXioN er vorig jaar al onderscheiden werd met de Rising Star Award, bevestigt het bedrijf dit jaar met de KMO Cloud Champion Award, die Chris Debyser ontving uit de handen van Michael Beal, General Manager van Microsoft in de BeLux.


ConXioN is de best presterende partner voor clouddiensten in de KMO-markt in België en Luxemburg. Het bedrijf neemt echter geen genoegen met een taak als pure reseller. Het bezorgt zijn klanten een beter en gebruiksvriendelijker product op basis van Microsoft-platforms als Office 356 en Azure. De programmeurs bij ConXioN gaan met die producten aan de slag en leggen er als het ware een laag bovenop, waardoor ze beter bruikbaar zijn voor een typische Belgische KMO.

"Bij Microsoft houden we van de mentaliteit bij het team van ConXioN."

Paul Faes, KMO Lead bij Microsoft Belux- Developer

Voor Paul Faes,  KMO Lead bij Microsoft Belux, komt de nieuwe award voor ConXioN niet uit de lucht gevallen: “Bij Microsoft houden we van de mentaliteit bij het team van ConXioN. Ze nemen geen genoegen met de oplossingen die in Seattle ontwikkeld zijn om een breed gamma aan bedrijven zo goed mogelijk te bedienen, maar willen telkens een stapje verder gaan om die Microsoft-producten te finetunen op maat van hun klanten. Het hoeft geen betoog dat die service ook voor Microsoft een grote meerwaarde inhoudt. ConXioN zorgt ervoor dat heel wat Belgische bedrijven hun weg naar de cloud vinden, en geven daarbij een ondersteuning aan hun klanten die kenmerkend is voor een klantgerichte, flexibele KMO.”

 

Chris Debyser, Managing Director en oprichter van ConXioN, ziet de award als een bevestiging van de uitstekende relatie die het bedrijf heeft met de reus uit Seattle: “Voor het hele team bij ConXioN was de Rising Star Award vorig jaar een aansporing om verder te gaan op de ingeslagen weg. Deze nieuwe award is een bekroning van de investeringen in de medewerkers. Wij leveren een volgehouden inspanning om ons team zo goed mogelijk op te leiden om met de cloudoplossingen van Microsoft aan de slag te gaan en de KMO’s te begeleiden in hun digitale transformatie. We zijn met ConXioN ook het eerste Belgische bedrijf dat het Gold certificaat voor de Cloud Platform Competentie behaalde in de KMO-markt. Onze inspanningen leveren duidelijk resultaten op, niet alleen qua marktaandeel en klantentevredenheid, maar nu ook door deze mooie bekroning van ons werk.”