Klantenzone

Alles wat je als klant nodig hebt, verzameld op één plek.

Volg ons!

Input van onze medewerkers was cruciaal voor inrichting nieuwe Campus

Input van onze medewerkers was cruciaal voor inrichting nieuwe Campus

 Het soms stereotiepe beeld van IT’ers in een besloten bureelruimte? Dat doorbreekt IT-specialist ConXioN met verve. Het bedrijf verhuisde onlangs naar een gloednieuwe, dynamische campus in Waregem, waar licht, groen en belevingsruimtes de boventoon voeren.

Zoals verschenen in Trends magazine – The Future of Work, Mediaplanet Belgium

Bijzonder is dat de werknemers inspraak kregen over hun nieuwe werkstek.

Hanne Vermès, HR-manager bij ConXioN: “Het is toch een beetje gek dat anderen zouden beslissen over de plek waar jij dagdagelijks werkt. Daarom was de input van onze medewerkers cruciaal. Een bevraging naar hun noden en wensen wees uit dat werken in een groene, rustige en lichtrijke omgeving voor hen prioritair was. Daaraan hebben we prima kunnen voldoen: de campus is volledig omgeven door groen, wijnranken en waterpartijen, met als toemaatje een buitenterras waar continu zachte muziek speelt. Daarnaast bleek er ook behoefte aan een plek die verbondenheid en teamspirit stimuleert. Om die reden zijn we overgestapt op gezamenlijke belevingsruimtes. Het zijn plekken om te werken, te vergaderen of een praatje te slaan, maar ze dienen net zo als ontmoetingsplek voor werknemers van de andere afdelingen, voor evenementen als Tech Days of voor onze sportieve Fit@ConXioN groep.”

Hanne Vermès — HR-Manager bij ConXioN, aan het buitenterras van de nieuwe ConXioN Campus.
Terras ConXioN Campus

De input van onze medewerkers was cruciaal. Een bevraging naar hun noden en wensen wees uit dat werken in een groene, rustige en lichtrijke omgeving voor hen prioritair was. Daaraan hebben we prima kunnen voldoen.

Hanne Vermès- HR Manager

Hoe ervaren de werknemers tot dusver hun nieuwe plek?

Charlotte Vansteenkiste, Marketing Manager bij ConXioN: “Het opdelen van de campus volgens de principes van Activity Based Work in focuszones, creatiezones, flextafels of sociale hubs laat de werknemers toe zelf keuzes te maken afhankelijk van hun taken. Doordat ze elkaar nu meer ontmoeten en beter verbonden zijn, zien we de performantie van onze teams en werking stijgen. We waren al een specialist in technologie voor de moderne werkplek, dankzij de komst van de campus zijn we nu zelf ook zo’n moderne werkplek.”

Hera Vanneste, Talent Manager bij ConXioN in Campus

CONXION CAMPUS

Goesting om inspraak te hebben in jouw werkplek?

Onze Talent Manager Hera zoekt steeds naar goed volk met veel goesting. Let’s talk?

Meer weten over wat ConXioN voor jouw bedrijf kan betekenen?

Onze experts staan voor je klaar om je te begeleiden en te adviseren.