Klantenzone

Alles wat je als klant nodig hebt, verzameld op één plek.

Volg ons!

Microsoft Bookings: jouw online afsprakensysteem

Microsoft Bookings: jouw online afsprakensysteem

Maak het je klanten én jezelf makkelijker en efficiënter met Microsoft Bookings: een online afsprakensysteem dat naadloos integreert met Office 365.

business-business-people-calendar-1187439

Rechtstreeks online afspraken maken

Op het eerste gezicht lijkt Microsoft Bookings een vrij kleine en onbeduidende tool, maar niets is minder waar.

 

Microsoft Bookings is onderdeel van Office 365 en biedt een online afsprakensysteem aan. Klanten kunnen via desktop, tablet of smartphone rechtstreeks je bedrijfsagenda raadplegen en een moment kiezen waarop ze een afspraak willen maken. Dit allemaal op basis van jouw beschikbaarheid.

Naadloze integratie met Office 365

Als een afspraak gemaakt wordt, komt die in een centrale kalender aan. De klant kiest gewenste dag en tijdstip en laat zijn/haar contactinformatie na. Wanneer de afspraak gemaakt is, krijgt de klant direct een bevestiging per e-mail. Elke bevestigingsmail komt met een link waarmee de klant kan accepteren, reschedulen of annuleren.

 

Als bedrijf kan je natuurlijk ook zelf je afspraken regelen via deze kalender. Doordat Bookings naadloos integreert met Office 365, zal een klant geen afspraak kunnen maken op momenten die al bezet zijn in jouw agenda – bijvoorbeeld wanneer je een dag verlof inplande, of tijdens een andere belangrijke meeting.

 

Een handig detail: wanneer een klant een afspraak maakt via Microsoft Bookings, voegt deze automatisch de contactpersoon toe aan de lijst in Bookings.

Microsoft Bookings

Kennis maken met Office 365?

Onze experts tonen je met plezier de mogelijkheden van het Office 365-pakket om optimaal samen te werken.