Slim, efficiënt en veilig samenwerken in een digitale wereld

Cloud computing en digitalisering hebben een enorme impact op hoe uw team vandaag samenwerkt. Omdat u alle kennis online kan centraliseren, wordt het veilig raadplegen en delen van informatie eenvoudiger dan ooit. Een digitale werkplek ondersteunt uw medewerkers om mobieler, efficiënter en productiever te zijn. Uw team heeft enkel een internetverbinding nodig om overal met dezelfde mogelijkheden als op kantoor te werken. En die flexibiliteit bepaalt de slagkracht van uw onderneming.

Kies voor een infrastructuur die een digitale werkplek ondersteunt

In deze digitale tijd is een digitale werkplek geen nice-to-have, maar een must-have. Als u uw team niet versterkt met collaboration tools, gaan ze zelf op zoek naar manieren om efficiënter samen te werken. Bedrijfskritische informatie wordt gedeeld via ongecontroleerde wegen, zoals Facebook, WeTransfer of Dropbox. Zo verliest u het overzicht en de controle over gevoelige data. En dat is het laatste wat u wil. Zeker nu privacy en security hoog op de agenda staan. Net daarom maken veel ondernemingen de overstap naar een centrale cloudomgeving. Verhuizen naar de cloud betekent kiezen voor meer flexibiliteit, altijd veilig toegang tot informatie, eenvoudig datamanagement en een betere onderlinge samenwerking.

Verzoen veiligheid en toegankelijkheid

Hoe zorgt u ervoor dat uw informatie altijd op een veilige manier beschikbaar is? Het is een stevige uitdaging om de perfecte balans te vinden tussen toegankelijkheid en veiligheid. Alles staat of valt met uw onderliggende infrastructuur. Een krachtig netwerk is onmisbaar om overal toegang mogelijk te maken. Bovendien moet u inzetten op doorgedreven identity management en al uw devices eenvoudig kunnen beheren om optimale veiligheid te garanderen. Het is belangrijk om te begrijpen dat een digitale werkplek veel meer inhoudt dan een handvol handige tools. Pas als alles achter de schermen op punt staat, kan u genieten van een digitale werkplek die uw onderneming performanter maakt.

Engageer, motiveer en begeleid uw team

Een digitale werkplek kan uw organisatie versterken, maar uiteindelijk bepaalt uw user adoption rate de echte meerwaarde. Het is uw team dat efficiëntiewinst boekt door de tools elke dag te gebruiken. Bij verandering is het dan ook cruciaal om de eindgebruikers altijd voorop te zetten. Engageer en motiveer uw medewerkers om innovatie te omarmen. Betrek hen actief bij een nieuw project en laat uw onderneming begeleiden door een IT-partner die sterk inzet op employee empowerment.

Hoe ConXioN uw onderneming kan versterken met een digitale werkplek?