Klantenzone

Alles wat je als klant nodig hebt, verzameld op één plek.

Volg ons!

Viva Suite: de poort naar een digitale werkervaring

Viva Suite, onderdeel van Microsoft 365, vergemakkelijkt samenwerken en communiceren voor het hele bedrijf! Met Viva Suite kan je vanop afstand weten wat er leeft in het bedrijf, geen overbodige luxe gegeven de populariteit van hybrid working. Het platform biedt verschillende mogelijkheden aan om uw werkervaring zo eenvoudig mogelijk te maken. Ontdek de voordelen van Viva Suite in deze blog!

Viva Engage

Viva Engage, het vroegere Yammer, is een intern platform waar collega’s nieuws en gedachten kunnen delen zoals de aankondiging van een afterwork event, de voorstelling van een nieuwe werknemer of  HR updates. Deze Viva tool is zeer gelijkaardig aan Facebook, deze interne communicatie hoeft dus zeker niet formeel te zijn.

 

Viva Learning

Zoals de naam zelf zegt, Viva Learning is om te leren. Hierbij draait het om elkaar slimmer te maken op een vrij gestructureerde manier. Werknemers kunnen leren over nieuwe onderwerpen door kennisclips van onder meer LinkedIn Learning, Microsoft Learn of Microsoft Docs. Managers kunnen ook kennisclips toewijzen aan werknemers. Viva Learning zorgt dat leren deel wordt van je dag en versterkt een cultuur van eeuwig leren.

Viva Suite: Viva Learning Example

Viva Connections

Viva Connections helpt je om op de hoogte te blijven van wat er gebeurt in jouw organisatie. Je kunt er nieuws, gesprekken en andere Viva-apps vinden die relevant zijn voor jouw werk. Je kunt ook jouw eigen dashboard aanpassen met handige bronnen en taken. 

 

Met Viva Connections kun je gebruikmaken van de kennis in jouw organisatie, dankzij de integratie met Sharepoint, Teams, andere Viva-apps en de kracht van AI. Je krijgt handige inzichten om informatie te delen en samen te werken met jouw collega’s.

Viva Insights

Slimmer werken door inzichten, daar draait het om bij Viva Insights. Het vierde luik van Viva Suite maakt het mogelijk om inzicht te krijgen in hoe werknemers Microsoft 365 gebruiken. Met wie werk je veel samen? Hoeveel meetings volg je per week? Hoeveel tijd spendeer je gemiddeld in een meeting? Kom het allemaal te weten in Viva Insights. Je krijgt ook gepersonaliseerde herinneringen over coaching sessies, learning sessies en wanneer je eens een pauze kan gebruiken. Microsoft hecht ook belang aan well-being, zo kan je opvolgen of je werknemers risico lopen op een burn-out.

 

Kortom, Viva Insights brengt je succes en betere well-being voor jou, het team en de organisatie.

Viva Topics

De nieuwste AI-driven applicatie van Microsoft brengt je in verbinding met experts voor talrijke topics. Het is een forum waar je een vraag stelt en op basis van jouw vraag zal Topics je in contact brengen met enkele experts die je dan verder helpen met je vraag. Wil je meer weten over wat Microsoft doet met AI? Ontdek de nieuwste innovaties hier!

Viva Suite: Example of Viva Topics

Viva Goals

Viva Goals volgt de doelen van jouw team op. Het zorgt dat je als team weet waar je staat tegenover het doel en wat nog moet gebeuren om een specifiek doel te bereiken. Wil je iedereen op dezelfde lijn krijgen? Gebruik Viva Goals.  

Viva Suite voor jouw bedrijf

Bij de Viva Suite komt uiteraard ook een prijskaartje kijken. Goed nieuws voor bedrijven met een Enterprise licentie! Zij hebben gedeeltelijk toegang tot 4 van de 6 Viva Suite tools: Connections, Engage, Learning en Insights. Wil je volledige toegang tot de volledige Suite? Dan betaal je €11,20  per maand voor één gebruiker. 

Meer weten over de mogelijkheden van Microsoft?

Onze experts staan voor je klaar om je te begeleiden en adviseren.