Klantenzone

Alles wat je als klant nodig hebt, verzameld op één plek.

Volg ons!

onze expertise

Security: Digitale veiligheid op maat

Bescherm uw bedrijf met onze expertise in IT-beveiliging voor uw bedrijf.

Pick your choice

Onze cybersecurity initiatieven

Rethink your security approach breakfast

Ontdek IT-beveiligingsstrategieën in onze Zero Trust Architectuur workshop. De sessie biedt inzicht in het beveiligen van identiteiten, apparaten en netwerken.

VLAIO Cybertraject

De VLAIO cybersecurity-subsidie ondersteunt Vlaamse kmo’s en startups bij het verbeteren van hun cyberveiligheid, door tot 50% van de kosten te dekken.

Security Experience Tour

Ontdek cybersecurity met de Security Experience Tour. Deze tour biedt strategieën om je bedrijf te beschermen, met tips en maatregelen van beveiligingsexperts voor bedrijfsprocessen.

De impact van NIS2 op uw bedrijf

De NIS2 check

Ontdek de impact van de NIS2-richtlijn op uw bedrijf met onze interactieve tool op NIS2check.be. Deze nieuwe Europese regelgeving stelt verhoogde eisen aan cybersecurity, met significante implicaties voor diverse sectoren.

HEB JE EEN ALGEMENE VRAAG OF WIL JE SAMENWERKEN?

Contacteer ons

Ontdek onze verscheidenheid aan evenementen en tools ontworpen om uw kennis over cybersecurity te vergroten. Van workshops over Zero Trust Architectuur tot interactieve tours en subsidiesupport, wij bieden essentiële inzichten en ondersteuning voor het versterken van uw bedrijfsbeveiliging.

Stel je vraag

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over onze evenementen? Vul ons contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om al uw vragen te beantwoorden.

questions?

Veelgestelde vragen

Zero Trust Architectuur is een beveiligingsmodel dat vereist dat elk toegangsverzoek, ongeacht de locatie, wordt geverifieerd, geautoriseerd en continu gevalideerd. Dit model helpt om geavanceerde cyberaanvallen te voorkomen door strikte toegangscontroles en beveiligingsmechanismen te implementeren.

U kunt deelnemen aan de Security Experience Tour door u te registreren via onze website. De tour biedt interactieve sessies waarbij experts praktische beveiligingsstrategieën en tips delen.

De VLAIO cybersecurity-subsidie dekt tot 50% van de kosten voor Vlaamse kmo’s en startups om hun cybersecurity te verbeteren. Dit omvat analyses, implementatie van veiligheidsmaatregelen en monitoring.

U kunt dit controleren door gebruik te maken van tools zoals NIS2check, die een analyse bieden van de vereisten van de NIS2-richtlijn specifiek voor uw bedrijf en sector.

Registratie voor evenementen en het aanvragen van meer informatie kan direct via ons contactformulier op de website. Vul uw gegevens in en wij zullen de benodigde informatie verstrekken of uw inschrijving bevestigen.

Microsoft_logo_color
cisco logo
sentinel one logo
phished logo
vlaio cyber security verbetertraject logo

Altijd up-to-date blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van trends, ICT-nieuws, evenementen en inspirerende cases.

headquarters

Deerlijk

Hoogstraat 134, 8540 Deerlijk
+32 56 73 11 21, info(at)conxion.be

BTW nummer: BE 0458.974.603

Experience center

Waregem

Kalkhoevestraat 30/4.1, 8790 Waregem
+32 56 73 11 21, experience(at)conxion.be