conxion logo wit
Klantenzone

Alles wat je als klant nodig hebt, verzameld op één plek.

Volg ons!

Microsoft Azure

Jouw app, jouw framework of jouw platform. Empower jouw IT met de schaalbare en future proof clouddiensten van Microsoft Azure.

veilig en future proof

Wat is Microsoft Azure?

Data wordt voor bedrijven steeds belangrijker. Azure is een clouddienst van Microsoft, met regio’s en datacenters over de hele wereld. Jouw data is meteen goed en snel bereikbaar, zonder grote investeringen.

 

De cloud biedt fundamentele voordelen die organisaties helpt in de uitvoering van verschillende bedrijfsstrategieën. Hierdoor werkt je bedrijf snel en flexibel, bespaar je kosten en verken je nieuwe markten.

een boost voor jouw bedrijf

Jouw voordelen

Betrouwbaar en veilig

Microsoft Azure kan elk type workload aan. Je data beschikt over een back-up en is altijd en overal toegankelijk en geniet van de hoogste privacy. 

Schaalbaar en flexibel

Schaal omhoog of omlaag volgens de bedrijfsbehoeften op dat moment. Microsoft Azure groeit mee met jouw bedrijf.

Toekomstgericht

ConXioN’s Cloud Solution Advisors denken zowel op bedrijfsstrategisch als technisch vlak met je mee en stellen de gepaste oplossing voor.

Schaalbaar en kostenbesparend

Dankzij het pay-per-use-model van Microsoft Azure valt je upfront investering in lokale infrastructuur weg en betaal je nooit te veel.

veiliger dan klassieke infrastructuur

Veiligheid eerst

Het ConXioN-team biedt hulp en ondersteuning bij de migratie naar Microsoft Azure. Jouw Azure-omgeving wordt volledig geconfigureerd en beveiligd met de juiste (ingebouwde) security features, zoals Identity Management, Cloud Monitoring, Azure Sentinel, Azure KeyVault…

Microsoft Digital AmBEtion

Het Digital AmBEtion-plan is een meerjarig investeringsplan waarmee Microsoft de digitale transformatie van Belgische bedrijven en overheidsinstanties wil versnellen. Dat plan is drieledig en bevat onder andere de bouw van drie datacenters in België.

Microsoft Azure

Vind jouw Azure-oplossing

KMO Cloud

Private Cloud

Cloud Managed ICT

Public Cloud

Office 365

The best of both worlds. Combineer de voordelen van Azure met een lokale infrastructuur.

Cloud Lifecycle Program

Beginnen aan jouw journey naar de cloud? Jouw corporate cloudomgeving optimaliseren? We bundelen de frameworks van Microsoft met jarenlange expertise.

Een complete virtuele desktopervaring met Windows en Office, voor één of meerdere gebruikers en geoptimaliseerd voor Azure.

De beveiliging en het beheer van jouw hybrid cloud en multicloud was nog nooit zo eenvoudig.

Architectural Excellence Program

Bespaar kosten door een snellere en betere organisatie van jouw bestaande workloads in Azure, in combinatie met actieve monitoring.

App Modernization

Je legacy software moderniseren? Software startup? Maak moderne, schaalbare en future proof infrastructuur tastbaar.

blijf op de hoogte

Meer lezen over cloud?

Benieuwd naar wat ConXioN voor jouw organisatie kan betekenen?

Meedenken met jouw business is onze core. We adviseren, implementeren en ontzorgen op vlak van IT. Samen bouwen we aan je technologische voorsprong in de markt.