gevirtualiseerde omgeving

Cloud

Heeft jouw bedrijf nood aan een gevirtualiseerde omgeving omwille van beveiliging, opslag van data of beheer van applicaties? Op basis van jouw specifieke noden bieden we je de juiste oplossing: private, hybrid of public cloud.

van a tot z

Vind jouw cloudoplossing

KMO Cloud

Private Cloud

Cloud Managed ICT

Public Cloud

Office 365

KMO Cloud

Jouw leverancierssoftware, data, Office 365 en mailverkeer veilig in de cloud. Werk overal en wanneer je wil, zonder te investeren in een eigen server.

Private Cloud

Nood aan extra controle en beveiliging van bedrijfsgevoelige data of applicaties? Wij ontwerpen, installeren en beheren jouw eigen infrastructuur.

Cloud Managed ICT

Cloud hosted management van jouw netwerk, back-up of telefonie biedt zowel kmo’s als grote bedrijven tal van voordelen.

Hybrid Cloud

Voor veel bedrijven is hybride cloud dé oplossing. Ga voor schaalbaarheid en flexibiliteit, en combineer cloud en lokaal op maat van jouw business.

Public Cloud

Beheer jouw app, jouw framework of jouw platform. Empower jouw IT met schaalbare publieke clouddiensten van Microsoft Azure.

Altijd en overal toegang tot jouw gekende Microsoft 365-programma’s en -bestanden. Samenwerken was nog nooit zo eenvoudig.

blijf op de hoogte

Meer lezen over Cloud?

Benieuwd naar wat ConXioN voor jouw organisatie kan betekenen?

Meedenken met jouw business is onze core. We adviseren, implementeren en ontzorgen op vlak van IT. Samen bouwen we aan je technologische voorsprong in de markt.