Werken waar en wanneer u wil met dezelfde productiviteit als op kantoor. Ontdek onze oplossingen voor iedere zakelijke gebruiker.

Mobiele apparaten

Oplossingen voor mensen die mobiel willen werken

Het geschikte toestel voor uw zakelijk gebruik? Reken op onze specialisten die u het beste advies geven over het volledige gamma aan desktops, laptops, tablets en smartphones. Of bestel zelf online via onze online shop. Reken op snelheid en flexibiliteit.

Mobile device management

Controle en beveiliging van mobiele apparaten, apps en data

Volledige controle over alle mobiele apparaten? Kies dan voor een mobile device management via een centrale beheersconsole. Dit vergemakkelijkt configuratie, beheer van software en stelt u in staat te waken over de veiligheid van uw bedrijfsgegevens.

Identiteits- en rechtenbeheer

Eén identiteit voor elke gebruiker.

Maak en beheer één identiteit voor elke medewerker. Werknemers beschikken over één wachtwoord en een consistente gebruikerservaring op elk apparaat, zowel op kantoor als onderweg. Zo heeft u het toegangsbeheer volledig in eigen en vooral veilige handen.

Mobiel werken

Beveiligde toegang naar uw bedrijfsapplicaties

Is uw ERP, CRM, HR app of andere bedrijfsapplicatie nog niet toegankelijk via het web? We helpen u graag met het opzetten van een veilige toegang tot uw bedrijfskritische applicaties.