Klantenzone

Alles wat je als klant nodig hebt, verzameld op één plek.

Volg ons!

blog

Inzicht en advies van onze experts

Duik in het laatste ConXioN-nieuws, of krijg inzicht in en advies over de nieuwste thema’s, trends en ideeën die onze experts voor je uitkiezen.

Altijd up-to-date blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van trends, IT-nieuws, evenementen en inspirerende cases.

Search

Waarom werknemers AI op de werkvloer nodig hebben​

AI op de werkvloer is een blijvertje. 75% van de intellectuele werknemers gebruikt al AI-tools, maar bedrijfsleiders zijn vaak nog terughoudend door een gebrek aan strategie. In deze blog belichten we waarom AI cruciaal is voor werknemers en hoe bedrijven hiervan kunnen profiteren.

Weet jij wat jouw meest gevoelige data is en is deze wel veilig?

Ontdek de belangrijkste aspecten van compliance, data labeling, en data loss prevention. Olivier De Vriese, Cloud engineer, vertelt ons meer.

ConXioN opent Campus in Waregem: een bruisende, nieuwe stijl van werken in IT

ConXioN kondigt met trots de opening aan van haar gloednieuwe Campus in Waregem. Deze mijlpaal markeert een belangrijke fase in de voortdurende groei van ConXioN.

Ron Pooters onthult alles over de Belgische Microsoft Datacenters

Krijg een update over de uitbreiding van de Belgische Microsoft datacenters, de impact van AI en de uitdagingen waar ze nu tegenaan lopen.

Facility & Change Management: 7 Tips voor de ideale werkplek

Johnny Trioen en Filip Mollaert, change & facility management experts, delen welke stappen je kan nemen om de ideale werkplek te creëren.

Extended Reality beyond the hype: Wat is mogelijk met AR en VR?

Extended reality (XR) verschuift naar een betaalbare oplossing die effectief een hoop toegevoegde waarde kan leveren. Wat is nu al mogelijk?

Waarom de nieuwste hardware niet de beste optie is

Wouter Den Ouden, deelt zijn inzichten over waarom bedrijven zouden moeten overstappen op circulaire hardware en lifecycle management.

Microsoft Build 2024 met onze top 7 hoogtepunten

Microsoft Build 2024 heeft indruk gemaakt met 60+ aankondigingen. Met Copilot en Azure AI updates tot SLM’s die lokale AI mogelijk maakt.

Hoe 2 visionairs en een robotarm de 3D print industrie veranderen

Ontdek hoe 2 jonge ondernemers de 3D print industrie transformeren met innovatie en duurzaamheid, gebruikmakend van een tweedehands robotarm.