Klantenzone

Alles wat je als klant nodig hebt, verzameld op één plek.

Volg ons!

blog

Inzicht en advies van onze experts

Duik in het laatste ConXioN-nieuws, of krijg inzicht in en advies over de nieuwste thema’s, trends en ideeën die onze experts voor je uitkiezen.

Altijd up-to-date blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van trends, IT-nieuws, evenementen en inspirerende cases.

Search

Uitbreiding van VLAIO Cybersecurity subsidie voor NIS2 bedrijven

Nu kunnen ook grote ondernemingen die NIS2 compliant moeten zijn, gebruik maken van de VLAIO Cybersecurity verbetertrajecten met 35% subsidie

Microsoft Security Copilot onder de loep met Nico Sienaert

De Microsoft Security Copilot belooft veel goeds. Maar het succes hangt niet enkel af van de technologie zelf. Hoe kan je het best gebruiken?

Nieuwe updates in Business Central 2024 Release Wave 1

Nieuwsgierig naar de laatste smaakmakers in de ERP-keuken van Microsoft Business Central 2024 Release Wave 1? Het kan best zijn dat je bij het zien van al deze verse ingrediënten even de kluts kwijtraakt. Maar vrees niet! We hebben voor jou de crème de la crème van de nieuwste features in Business Central 2024 voor jou in een smakelijk menu samengesteld.

Cisco’s toekomstvisie met trends voor een holistische beveiliging

Viktor Toye, Cybersecurity Sales Specialist bij Cisco vertelt ons meer over de toekomst van Cisco en de trends die ze nauw opvolgen.

ConXioN behaalt alle 7 Microsoft Solutions Partner designations

De 7 Microsoft Solutions Partner designations, benadrukken onze kennis en ervaring in alle Microsoft Solutions. Ontdek hier onze visie.

ESRS, CSRD en ESG: Wat is het en voor wie?

Hoe bedrijven en het onderwijs de war for talent kunnen winnen

De IT-sector groeit sneller dan ooit tevoren. Ontdek hoe bedrijven, mbv onderwijsinstellingen, deze 'war for talent' kunnen winnen.

De impact van AI op de cloud volgens HPE

Stéphane Lahaye, Managing Director van HPE, gaat dieper in op de impact van AI op cloud. Ontdek de kansen en uitdagingen van cloud computing.

Copilot for Security vanaf 1 April beschikbaar: Ontdek alles wat je wil weten

Copilot for Security, jouw slimme partner in beveiliging zal vanaf 1 april 2024 beschikbaar zijn. Ontdek de functies, prijsstructuur en meer.