Klantenzone

Alles wat je als klant nodig hebt, verzameld op één plek.

Volg ons!

52 topics is back!

52 topics is back! Na een geslaagd eerste seizoen vol boeiende gesprekken over innovatie, digitalisatie, security en sustainability, zijn we helemaal klaar voor een nieuw seizoen vol verrassingen.

Hier geven we je alvast een voorproefje van wat je mag verwachten.

In 52 Topics gaat Kevin wekelijks de strijd aan met een technisch topic. Onderwerpen van ‘XR’ over ‘big data’ tot ‘zero trust’, die hij in 10 minuten en in begrijpelijke taal duidelijker maakt.

 

Bekijk de aflevering hierboven als video, lees het hieronder als blog of beluister hem als podcast op Spotify, Apple Podcasts of Google Podcasts. 👇

Nieuwe Formats

We hebben niet alleen nieuwe gasten en experts uitgenodigd, maar ook nieuwe formats bedacht die je nog meer inzicht en inspiratie zullen geven. Maak je klaar voor:

Chat with the c

In dit format gaan we in gesprek met top zaakvoerders uit verschillende sectoren. We vragen hen naar hun visie, hun uitdagingen en hun tips voor succes. Hoe gaan zij om met de veranderende wereld? Wat zijn hun plannen voor de toekomst? Hoe stimuleren zij innovatie en creativiteit in hun organisatie? Dit zijn enkele van de vragen die we hen zullen stellen.

Chat with Industry leaders

Hier nodigen we de grootste spelers in de tech industrie uit om hun kennis en ervaring te delen. We bespreken de nieuwste trends, ontwikkelingen en best practices op het gebied van technologie. Hoe zetten zij technologie in om waarde te creëren voor hun klanten, medewerkers en stakeholders? Wat zijn de belangrijkste uitdagingen en kansen die zij zien? Hoe blijven zij op de hoogte van de veranderende markt?

Tech Topics

microsoft inspire 2023, 5 takeaways

In dit format duiken we dieper in de technologische onderwerpen die ons allemaal bezighouden. We bespreken de voor- en nadelen, de mogelijkheden en de risico’s van verschillende technologieën. Denk aan kunstmatige intelligentie, blockchain, cloud computing, internet of things, 5G, biometrie, virtual reality en nog veel meer. We leggen uit wat deze technologieën inhouden, hoe ze werken en wat ze betekenen voor ons dagelijks leven.

Wat mag je nog verwachten?

Vernieuwde huisstijl en social teasers

Naast deze nieuwe formats hebben we ook onze huisstijl een verfrissende make-over gegeven. We hebben een gloednieuwe, verkorte intro gemaakt die je meteen in de stemming brengt voor elke aflevering. Bovendien kun je nu ook social teasers verwachten, waarin we je voorproefjes en hoogtepunten uit de afleveringen laten zien. Zo mis je niets van onze podcast!

Blijf op de hoogte!

Zoals je ziet, hebben we heel wat in petto voor dit nieuwe seizoen van 52 topics. We hopen dat je net zo enthousiast bent als wij om te luisteren naar onze podcast.

 

Blijf op de hoogte, want de eerste aflevering van seizoen 2 staat voor de deur. Abonneer, volg en deel en ontdek wat de wereld van technologie en innovatie te bieden heeft!

Heb jij ook een vraag voor Kevin? Geef een virtueel seintje en laat je vraag achter op sociale media! #RodeTelefoon