Klantenzone

Alles wat je als klant nodig hebt, verzameld op één plek.

Volg ons!

ConXioN bevestigt positie als Microsoft Dynamics-specialist met overname Xams

ConXioN voegt een nieuw lid toe aan de groeiende ConXioN-familie. Met de overname van Xams Services bevestigen we onze expertise in het Microsoft Dynamics 365-ecosysteem. ConXioN en Xams waren al geen onbekenden van elkaar, maar bundelen nu definitief de krachten om onze klanten te voorzien van moderne oplossingen die afgestemd zijn op specifieke behoeften en processen. Welkom, Xams!

Lieven Coen (Vectis), Sandra Van den Hecke (Xams) en Chris Debyser (ConXioN)

Xams is gevestigd in Kortrijk, met bestuurders Sandra Van den Hecke en Inès Van Belle aan het roer. Sinds 13 jaar focussen zij met Xams op de implementatie, uitrol en begeleiding van bedrijfssoftware bij kmo’s, met een specialisatie in Microsoft Dynamics NAV en Business Central.

Nu gaat Xams dus op in ConXioN. Onze nieuwe Xams-collega’s vormen samen met ons Business Consultancy- én softwareafdeling de ConXioN Business Applications-divisie.

Microsoft Dynamics 365-expertise

‘Xams en ConXioN waren al geen onbekenden. Na jarenlang succesvol samenwerken, zetten we nu de volgende stap’, vertelt Sandra Van den Hecke, medebestuurder van Xams. ‘Door onze expertise nu officieel samen te brengen en de samenwerking verder te optimaliseren, zullen we onze klanten een nog uitgebreidere service kunnen bieden.’

We bieden onze klanten een nog uitgebreidere service door onze expertise nu officieel samen te brengen en de samenwerking verder te optimaliseren.

Sandra Van den Hecke- Medebestuurder Xams

ConXioN is al enige tijd op overnamepad, met als doelstelling Vlaamse bedrijven een centraal aanspreekpunt te bieden en hen IT-gewijs van A tot Z te kunnen ontzorgen. ‘Klanten die hun digitalisering willen versnellen met niet alleen een nieuw of verbeterd ERP-systeem, maar ook met de nodige IT-infrastructuur, netwerken, beveiliging… kunnen daarvoor nu bij één aanspreekpunt terecht’, legt Chris Debyser, oprichter en CEO van ConXioN uit.

Dat brede portfolio aan expertises is belangrijk, onderstreept hij: ‘ConXioN is gespecialiseerd in oplossingen met Microsoft 365, zoals onze bekroning in 2021 tot Microsoft Partner of the Year voor België reeds bevestigde. Door het aanbod en de expertise van Xams te integreren in ConXioN, onderstrepen we niet alleen die positie als Microsoft-specialist, maar breiden we dat aanbod ook nog verder uit.’

Chris Debyser

Door het aanbod en de expertise van Xams te integreren in ConXioN, onderstrepen we niet alleen onze positie als Microsoft-specialist, maar breiden we dat aanbod ook nog verder uit.

Chris Debyser- Oprichter en CEO ConXioN

Investeringsmaatschappij Vectis Private Equity zet sinds 2021 mee haar schouders onder de groei van ConXioN met een deelname in het aandeelhouderschap van het bedrijf. De ConXioN-groep werd recent reeds uitgebreid dankzij de oprichting van ConXioN Nederland en de overnames van De Volder NV uit Dendermonde, WestSys uit Izegem en FORT:LOX uit Roeselare. Trots dat we nu ook Xams officieel mogen verwelkomen! 

experten
+ 0
locaties
0
gedeelde jaren expertise
0

Meer weten over ons aanbod bedrijfsapplicaties?

Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden voor jouw organisatie te bespreken en de digitalisatie in jouw bedrijf te versnellen met de juiste business applications.