Klantenzone

Alles wat je als klant nodig hebt, verzameld op ÊÊn plek.

Volg ons!

ConXioN neemt FORT:LOX over en versterkt zo positie als cybersecurity-specialist

Preus lik fjirtig! ConXioN zet haar groei verder met de overname van de Roeselaarse cybersecurity-speler FORT:LOX. Met deze overname onderstrepen we onze strategie, waarbij security primeert. Kennismaken met onze nieuwe collega-experten? 👇

Koen Verlinde FORTLOX Chris Debyser ConXioN

Wie is FORT:LOX?

FORT:LOX, onder leiding van Koen Verlinde, is gevestigd in Roeselare en gespecialiseerd in endpoint- en netwerksecurity voor kleine en middelgrote bedrijven. Na de oprichting in 2005 telt het bedrijf intussen zeven specialisten die verder vanuit het kantoor in Roeselare zullen blijven werken.

‘Deze overname betekent voor de klanten bredere expertise onder ÊÊn centraal aanspreekpunt,’ vertelt onze oprichter en CEO Chris Debyser. Door de overname breidt ConXioN haar eigen securityafdeling uit met een team van gecertificeerde collega’s.

Security vooropgesteld

Voor Koen bleek het een logische volgende stap om de ConXioN-groep te vervoegen: ‘ConXioN is ondertussen een gevestigde waarde in het Vlaamse IT-landschap. Kunnen rekenen op hun brede IT-expertise, hun met de ‘Microsoft Partner of the Year 2021 for Belgium‘-bekroonde Microsoftkennis en het hoogtechnologische ConXioN Experience Center, betekent een grote meerwaarde voor onze klanten.’

De overname van FORT:LOX is voor Chris hoofdzakelijk een investering in nog meer securityexpertise: ‘Security is niet langer een klein onderdeel van een bedrijf. Het moet diep in ieder proces verweven zijn. Daarom willen we onze bestaande securitycompetenties en -kennis verder verbreden en verdiepen met deze overname. We willen onze klanten een zo breed mogelijke waaier aan oplossingen bieden en daarbij moet een uitstekende beveiliging van de IT-infrastructuur voorop staan. De overname past dan ook in de ambitie van ConXioN om een toonaangevende securityexpert in West- en Oost-Vlaanderen te worden. Een sterk merk met een uitmuntende reputatie, zoals FORT:LOX, draagt hieraan bij,’ bevestigt Chris.

De ConXioN-groep

locaties
0
experten
+ 0
gedeelde jaren expertise
0

Meer weten over ons aanbod aan cybersecurityoplossingen?

Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden voor jouw organisatie te bespreken en het niveau van je cybersecurity naar een hoger niveau te tillen.