conxion logo wit
Klantenzone

Alles wat je als klant nodig hebt, verzameld op één plek.

Volg ons!

Een terugblik: 2022 in cijfers

We nemen afscheid van 2022 en kijken reikhalzend uit naar 2023. In deze blogpost tellen we samen met jou af naar het nieuwe jaar en zetten we heel wat facts & figures op een rijtje. Lees je mee?

995 inschrijvingen voor events

Ook in 2022 verwelkomden we weer heel wat deelnemers aan onze events. Onze deelnemers waren zowel fysiek in het ConXioN Experience Center in Waregem of online via webinar!

98 blogberichten

Ook dit jaar stond onze website niet stil. Niet alleen introduceerden we een volledig nieuwe site, we zwierden er meteen heel wat artikels en referenties op. 98, om specifiek te zijn. Benieuwd naar onze meest gelezen artikels?

 

👉 ConXioN wint Channel Award ‘Best Cloud Reseller’

👉 ConXioN neemt WestSys over

👉 52 Topics: De visie van Chris Debyser

👉 ConXioN brengt goesting naar Nederland en zet in op duurzaamheid

👉 Deepfake: wat is het en wat zijn de gevaren?

👉 Besparingen bij Igepa dankzij Telco-conceptstudie – ConXioN

Tech facts vanuit onze Operations

Ah 🤗 …  en dan nu de facts and figures vanuit onze operations & dienstverlening. We losten meer dan 62 000 service desk tickets op dit jaar waarvan hierbij 99.1% binnen SLA. We behaalden een tevredenheidsscore van 94% op de tickets. We mochten maar liefst meer dan 200 projecten volledig opleveren en hebben 86 nieuwe service klanten mogen verwelkomen. 

 

Wil je meer weten over onze service werking?  Neem vrijblijvend contact op via info@conxion.be of chat voor meer informatie! 

62 events en vernieuwd Community aanbod

Maar liefst 62 evenementen werden dit jaar door ConXioN georganiseerd. Van Inspire-sessies waarin je een duidelijk, over onze C-tables waarin we high-end kennis combineren met een sterrenlunch, tot onze gloednieuwe Beer & Pizza-events, waarin deelnemers hands-on aan de slag gaan met een technisch topic.

 

Benieuwd naar wat we zoal in de aanbieding hebben? Je ontdekt wat er in 2023 op het programma staat in ons event-overzicht.

 

P.S. Wist je dat je het ConXioN Experience Center ook kan huren voor jouw vergadering, evenement, nocturne of nieuwjaarsreceptie? Neem vrijblijvend contact op via experience@conxion.be voor meer informatie! 

34 52 Topics-afleveringen

In 52 Topics gaan Kevin en Maarten wekelijks de strijd aan met een technisch topic. De twee super heroes tackelen onderwerpen van ‘XR’ over ‘big data’ tot ‘zero trust’, die ze in 10 minuten en in begrijpelijke taal duidelijker maken.

 

Hun ambitie? Wekelijks een aflevering droppen, en dat maar liefst een jaar lang! Ondertussen lanceerden we al 34 afleveringen, die te beluisteren zijn op Spotify en te bekijken zijn op YouTube.

 

💡 Weetje: de aflevering met onze oprichter en CEO Chris Debyser is de vaakst bekeken en beluisterde aflevering!

3 toevoegingen aan de ConXioN-groep

In 2022 verwelkomden we 3 nieuwe toevoegingen aan de steeds groeiende ConXioN-groep. Onze klanten totaalontzorging bieden, en dat doen met een zo breed mogelijk gamma én zo groot mogelijke expertise, dat is onze ambitie. Samen met ConXioN Nederland, dat inzet op duurzaamheid en circulaire IT, WestSys, dat West-Vlaamse kmo’s een gerichte totaalservice biedt, en FORT:LOX, een cybersecurity-specialist, maken we dit waar.

1 nieuwe jobsite

Hoe gaat dat eraan toe, werken bij ConXioN? Dat ontdek je sinds kort op onze nieuwe jobsite. Snuif de sfeer op, verken de mogelijkheden, en wie weet verwelkomen we je binnenkort als nieuwe collega!

Meer weten over ConXioN?

Onze experts verwelkomen je graag voor een vrijblijvend gesprek.