ConXioN is Microsoft Partner of the Year!

We did it!

We hebben er allemaal van gedroomd, we hebben er allemaal onze schouders onder gezet, en nu kunnen we eindelijk zeggen: ConXioN is Microsoft Partner of the Year 2021 voor België! 

De Microsoft Partner of the Year Awards

Microsoft reikt elk jaar de Microsoft Partner of the Year Awards uit. Over de verschillende categorieën werden dit jaar maar liefst 4.400 nominaties ingestuurd, uit meer dan 100 landen. 

Een van die categorieën is ‘Microsoft Country Partner of the Year’, waarbij het panel met Microsoft-stakeholders voor elk land dé partner uitkiest die zich dat jaar kon onderscheiden in hoe ze de Microsoft-oplossingen inzetten. Dat die eer nu ConXioN te beurt valt, is dan ook een hele prestatie.

De tekst gaat verder onder de video.

We zijn allemaal Microsoft Partner of the Year

En Microsoft Partner of the Year 2021 voor België, dat zijn we allemaal. Want zonder onze collega’s die onze oplossingen uitdenken, adviseren, implementeren, monitoren, optimaliseren, bijsturen… konden we deze award niet binnenrijven. ConXioN eet, ademt en leeft Microsoft. Die passie zie je bijvoorbeeld bij onze Business Consultants, maar wees gerust: die is ook bij alle andere teams aanwezig!

De tekst gaat verder onder de video.

Onze CEO Chris Debyser zegt er het volgende over: ‘Bij ConXioN voorziet ons team de klant niet alleen van een oplossing op maat, we zorgen ook voor de juiste integraties, opleidingen en proactieve onderhoud en optimalisaties. Dat Microsoft nu erkent dat we ons onderscheiden in ons gebruik van het Microsoft-ecosysteem, is dan ook een overwinning voor het volledige team. Eigenlijk zijn wij allemaal Microsoft Partner of the Year.’ 

ConXioN als Microsoft-partner

ConXioN viert dit jaar zijn 24e verjaardag en is al sinds het prille begin Microsoft-partner. Dat vertaalt zich in diepgaande kennis van het Microsoft-ecosysteem. En als klant merk je dat wanneer je bij ons aanklopt voor je digitale transformatie. Krijg opleidingen en advies van ons team Business Consultants, duik in het ecosysteem via ConXioN One, reken op onze Service Desk en System en Cloud Engineers… En we sluiten niemand uit: we kunnen gepaste oplossingen voorstellen voor zowel de kmo als het middelgroot tot groot bedrijf. 

De tekst gaat verder onder de foto.

ConXioN Experience Center

In 2019 kwam met de bouw van het ConXioN Experience Centerpowered by Microsoft, zelfs een primeur voor Europa. Het Experience Center maakt technologie tastbaar. Bezoekers (bestaande klanten, toekomstige klanten, huidige werknemers, potentiële werknemers…) kunnen hier steeds terecht om geïnspireerd en geadviseerd te worden. 

Benieuwd naar een overview van de Microsoft-passie bij ConXioN?

Dat ConXioN nu bekroond wordt tot Microsoft Partner of the Year 2021 voor België is dan ook een fantastische prestatie, waar we met alle ConXioN’eers ongelofelijk trots op zijn. We’re so excited for the futureBluvn goan!

De tekst gaat verder onder de foto.

Didier Ongena, Managing Director Belux en Zwitserland bij Microsoft: ‘Microsoft is heel sterk bezig met organisaties hun eigen autonomie geven, een visie die we in ConXioN’s aanpak ook sterk herkennen. ConXioN is uniek in hoe zij haar klanten, in een marktsegment dat het voorbije jaar ook zwaar geleden heeft door de coronacrisis, begeleidt.’ 

Filip Van Tongel, CCO bij ConXioN: ‘Wanneer je elke dag in de Microsoft-speeltuin vertoeft, adem je uiteindelijk het hele Microsoft-ecosysteem, waardoor we onze klanten de perfecte oplossing voor hun uitdaging kunnen voorstellen. Voor de Microsoft-oplossingen is dus work hard én play hard van toepassing bij ConXioN. 

Hase Seghers, Team Lead Business Consultancy bij ConXioN: Echt gewéldig dat de passie van ons ConXioN-team ook bij Microsoft opvalt! Het is natuurlijk ons hoofddoel om met die passie en onze Microsoft 365-expertise vlotte oplossingen te bouwen voor onze klanten en ik ben ervan overtuigd dat onze sterke samenwerking en ons topteam nog veel tevreden klanten zullen creëren. Ja, ik ben supertrots! 

Kevin Couvreur, ConXioN Experience Center Director: ‘Microsoft Partner of the Year 2021 voor België: een bekroning voor het ganse ConXioN-team en vooral ook een bevestiging dat ons Experience Center een belangrijke rol speelt bij het inspireren en begeleiden van lokale bedrijven in hun zoektocht naar de mogelijkheden van het Microsoft-ecosysteem. Technologie tastbaar en bespreekbaar maken, maakt echt een verschil.’

Hanne Vermès, HR-Manager bij ConXioN: ‘We zijn trots dat ConXioN deze award krijgt en Microsoft zo ook zijn weg naar Deerlijk heeft gevonden. Het is jarenlange teameffort die het Microsoft-verhaal binnen ons bedrijf heeft doen groeien en uiteindelijk tot deze overwinning heeft geleid. We zullen dit jaar zeker ook gebruiken om ons als Microsoft-partner nóg meer op de kaart te zetten, ook bij potentiële nieuwe collega’s die dezelfde Microsoft-passie delen.’

Paul Faes, Eindelijk, dat is het juiste woord.De oververdiende erkenning, ConXioN mag zich een meer dan een verdiende winnaar noemen als Microsoft Partner of te Year 2021. Geroemd binnen Microsoft om zijn kennis en zijn affiniteit met de nieuwste technologieën. Een Microsoft partner die bedrijven succesvol leidt door hun digitale transformatie. Centraal in de benadering van klanten staat een efficiënt gerund Experience center, een omgeving waar technologie en beleving één worden. Een bron van inspiratie voor zowel enterprise klanten als KMO’s. Ik ben er van overtuigd dat het partnership tussen ConXioN en Microsoft nog tot mooie successen zal leiden in de toekomst. Een dikke proficiat aan alle ConXioN medewerkers.