Experience Center

In ons ConXioN Experience Center dompelen we je onder in de toekomst: baanbrekende technologie in een ‘state of the art’ digitale omgeving. Dé interactieve ‘place to be’ om inspiratie op te doen,  ideeën te wisselen met onze digital experts, en die te concretiseren naar jouw business. De toekomst is vandaag!

Waarom het Experience Center?

Het Experience Center is er om je te inspireren en begeleiden in je digitale transformatie en innovatie. Slimme technologie helpt je daarbij. Deze lab-omgeving leert je slim en duurzaam digitaal ondernemen. Geen theorie, maar concrete inspirerende praktijk. De toekomst is vandaag!

cec interior

touchscreen car

Zin in een interactieve toer?

Zoek je inspiratie om je business digitaal sterker en sneller wendbaar te maken? Wil je weten wat vernieuwende technologie voor je kan betekenen? Ontdek, zie en beleef digitale grensverleggende technologie die je business ‘future proof’ kan maken.

Wat valt er te beleven?

Je treedt zelf in interactie met technologie en leert er, samen met onze digital experts, hoe je technologie slim en strategisch kan inzetten in je bedrijfsprocessen. Interactieve ‘corners’ bieden je een overzicht van de vele mogelijkheden die slimme technologie biedt.

Inspire

'Smart Technology' is geen vaag begrip. Welke technologieën zijn er en wat kan je er mee? Via inspirerende sessies leggen we voor jou bloot wat kan. Zo krijg jij een duidelijk beeld op het volle potentieel van 'smart ICT en technologie'. Are you ready?

Adapt

Hoe maak je van 'smart technology' een werkbaar gegeven? Hoe zet je technologie in als 'smart tools' en 'business solutions' die je bedrijf rendabeler maken? We zetten theorie om in praktijk.

Succeed

Meedenken met jouw business is onze core. We concretiseren voor jou de juiste 'digital tools' zodat jij 'future proof' bent en een sterke voorsprong neemt in je markt. Onze digital innovation advisors begeleiden je in je digitaal traject.