Klantenzone

Alles wat je als klant nodig hebt, verzameld op één plek.

Volg ons!

Replacing the HPE StoreVirtual VSA: een terugblik

We zwaaien de HPE StoreVirtual VSA uit, want HPE kondigde een tijdje geleden aan dat deze storage-oplossing end-of-life is. De ondersteuning loopt af op 31 december 2022, dus hoog tijd om na te denken waar de storage-noden van jouw business zich vandaag bevinden. Dit najaar verwelkomden we dan ook enkele van onze klanten in het ConXioN Experience Center om het HPE Storage-portfolio en de verschillende mogelijkheden voor big data en data-analyse te overlopen. Benieuwd naar wat zoal de revue passeerde? Lees dan zeker verder voor onze recap!

 

HPE-StoreVirtual-End-of-Life-sessie

Bye bye HPE StoreVirtual VSA 👋

Het is een feit waar we niet omheen kunnen: het end-of-life-proces van de HPE StoreVirtual VSA is gestart in maart 2019, met eind 2022 als aangekondigd end-of-service-life.

 

De StoreVirtual VSA is een virtuele SAN-oplossing (Storage Area Network), die 100% uptime garandeert met minimale hardware en gebaseerd is op isci. Gebruikers moeten dus op zoek naar een nieuwe oplossing. En de oplossing waar we naartoe gaan is HCI (Hyper Converged Infrastructure). HCI is een software-defined infrastructuur met eenvoudige schaalbaarheid. Hierbinnen biedt HPE twee oplossingen.

 

De tekst gaat verder onder de afbeelding.

HPE-HCI-uitleg

HPE SimpliVity

HPE SimpliVity is een op AI gebaseerde HCI-oplossing. Net als de StoreVirtual VSA heeft SimpliVity als doel IT-management te vereenvoudigen door automatisering en efficiëntie, maar doet dat met nieuwe technologieën. Benieuwd naar enkele van de voordelen?

 

  • All-in-one: heel wat functionaliteiten (o.a. server, SAN, backup & disaster recovery…) worden samengebracht in één stack, waardoor je niet alleen één aanspreekpunt hebt, maar ook veel eenvoudiger kan deployen of opschalen. Door het centrale beheer verhoog je daarnaast de veiligheid.
  • Zero downtime: ook met SimpliVity geniet je van zero downtime, ook wanneer je elementen toevoegt aan of verwijdert uit het modulaire systeem.
  • Global intelligence: blijf problemen voor dankzij voorspellende analyses en geautomatiseerde support. Lees zeker verder om meer over deze functionaliteit te weten te komen.

 

HPE SimpliVity is de ideale oplossing voor bedrijven met voorspelbare workloads of greenfieldprojecten waarbij vanaf nul een IT-infrastructuur moet worden opgebouwd.

 

De tekst gaat verder onder de afbeelding.

HPE-SimpliVity-voordelen

HPE Nimble Storage dHCI

Voor bedrijven met meer onvoorspelbare workloads, die volop in transitie of expansie zijn of met brownfieldprojecten waarbij er een reeds bestaande IT-infrastructuur is, is HPE Nimble Storage dHCI (Disaggregated Hyper Converged Infrastructure) een perfecte oplossing. Je kan heel eenvoudige storage of compute toevoegen, afhankelijk van de noden op dat moment, doordat de hardwarecomponenten in tegenstelling tot bij SimpliVity los van elkaar blijven.

 

Ook dit brengt heel wat voordelen met zich mee:

 

  • Eenvoudige setup en deployment: dHCI elimineert dankzij automatisatie heel wat handmatig werk, waardoor de setup kan gebeuren in een kwestie van minuten.
  • Eenvoudige schaalbaarheid: ook hier kan je eenvoudig extra storage of servers toevoegen zonder downtime.
  • Eenvoudig beheer en support: je blijft steeds on top of things dankzij het centrale beheer en de proactieve en geautomatiseerde support.
HPE-Storage-Nimble

HPE InfoSight voor Global Intelligence

Allebei deze systemen kunnen rekenen op de voorspellende en op AI gebaseerde analyses van HPE InfoSight. Door wereldwijd alle gekoppelde systemen te analyseren, verzamelt HPE een zee aan data en informatie. Op basis van deze data kunnen ze heel accurate voorspellingen doen. Zo zal je proactief op de hoogte gebracht worden wanneer je systemen aan vervanging toe zijn of wanneer er patching nodig is, berekend op jouw concrete situatie, systeem en workload.

Graag meer weten? Aarzel dan niet om contact op te nemen, of neem een kijkje in ons evenementenoverzicht voor toekomstige sessies.