Klantenzone

Alles wat je als klant nodig hebt, verzameld op één plek.

Volg ons!

Trends en uitdagingen van hybride werken volgens HP

In de nasleep van de pandemie is de manier waarop we werken radicaal veranderd. Het concept van hybride werken is snel van een noodoplossing naar de nieuwe standaard gegaan. Maar deze verschuiving brengt toch wat uitdagingen met zich mee.

 

Koen Van Beneden, Vice President & Managing Director bij HP Benelux, laat ons binnenkijken in hoe HP zich aanpast aan en vormgeeft aan de toekomst van werken.

In 52 Topics gaat Kevin wekelijks de strijd aan met een technisch topic. Onderwerpen van ‘XR’ over ‘big data’ tot ‘zero trust’, die hij in 10 minuten en in begrijpelijke taal duidelijker maakt.

 

Bekijk de aflevering hierboven als video, lees het hieronder als blog of beluister hem als podcast op Spotify, Apple Podcasts of Google Podcasts. 👇

Snelle links 🔗:

Overname van Poly als accelerator voor hybride werken

Tijdens de pandemie werden we zo goed als verplicht om in een snel tempo te schakelen naar online meetings. Hierdoor ontstond de uitdaging om onze online meetings net zo effectief en natuurlijk te maken als de fysieke.

 

Door het tijdig handelen van HP konden ze met de overname van Poly, snel gespecialiseerde audio- en video-ingenieurs onder hun vleugels nemen.

 

Op die manier kregen de microfoons en camera’s van HP al een flinke boost. Daarnaast heeft HP naar de toekomst toe ook plannen om die samenwerking verder te versterken zodat we binnenkort ook onze headset nog sneller en efficienter kunnen verbinden. Dit zal uiteindelijk ook meer mobiliteit en efficiëntie in hybride werken bieden.

AI bij online vergaderingen

Net zoals je werken voor het internet hebt, heb je nu ook werken voor AI. De impact van deze technologie is zodanig groot dat we als maatschappij volledig anders gaan werken en leven.

 

HP springt op deze trend met als doel PC’s “AI-ready” te maken voor de toekomst.

 

Met AI-gestuurde oplossingen voor meetingrooms en kantoren, wil HP online vergaderingen meer inclusief en natuurlijk maken. 

 

Een voorbeeld hiervan is waarbij AI, iedereen apart in beeld brengt. Zo kan elke deelnemer gelijk worden vertegenwoordigd en gezien.

Beveiliging van hybride wekplekken

Werken is niet langer beperkt tot kantoorruimtes, waardoor data overal is.

 

En net door die verspreiding wordt de noodzaak voor beveiliging alleen maar groter.

 

Om deze uitdaging aan te gaan werkt HP samen met Microsoft en andere partners om een robuuste security stack te bouwen.

 

Het doel is om apparaten, data en gebruikers te beschermen, en tegelijkertijd de schade te beperken wanneer fouten worden gemaakt. Je bent namelijk maar zo sterk als de zwakste schakel in de beveiligingsketen (=de gebruiker).

Heb jij ook een vraag voor Kevin? Geef een virtueel seintje en laat je vraag achter op sociale media! #RodeTelefoon