The new style of IT

We helpen u in het slagen van uw business door de juiste IT-tools aan te reiken.

KMO Partner

Dankzij proactief advies en de juiste begeleiding helpt ConXioN KMO’s bij hun IT-trajecten. We denken in functie van uw doelstellingen om zo onze oplossingen naadloos te integreren in uw bedrijfsprocessen. 

Midmarket Partner

We treden op als een trusted advisor en zijn een verlengstuk van uw ICT-afdeling voor het adviseren en implementeren van proactieve ICT oplossingen.  

ICT – dienstverlener

Reken op een team van specialisten dat meedenkt met uw businessprocessen. Van audit, implementatie tot en met IT-ondersteuning met gegarandeerde reactietijden.

Onze waarden

Kwaliteit

Kwaliteit staat voor alles en elke dag streven we naar beter. Klanttevredenheid staat centraal.

Proximiteit

Dezelfde taal spreken, flexibel zijn en dichtbij de klant staan zijn voor ons sleutelelementen.

Snelheid

Elke klant willen we zo snel mogelijk van de juiste informatie, oplossing of dienst voorzien.

Transparantie

Onze samenwerking is gebaseerd op een transparante communicatie en evaluatie.

Een partner die met ons meedenkt

Bart Desloover, Group ICT Manager van Balta Industries en Kevin Couvreur, Group ICT Manager van Horta tijdens het Digital Transformation Summit.

Dichtbij de klant

Justien De Roose van Cisco over hoe ConXioN fungeert als ICT-partner.

The new style of IT

We helpen u om IT in te zetten als strategisch bedrijfsmiddel. Dit doen we door voortdurend te investeren in innovatie en onderzoek, zodat we onze klanten de meest geschikte ‘future-proof’ IT diensten kunnen aanbieden.

Office 365 voor bedrijven

Competenties

ConXioN investeert continue in haar organisatie en medewerkers zodat zij met de juiste competenties en kwalificaties de dagelijkse kwaliteit kunnen leveren met oog op innovatie en veiligheid.

Klant centraal

We stellen als ICT dienstverlener de klant centraal van eerste contact tot de dagelijkse IT- ondersteuning. In alles wat we doen streven we naar een lange termijnrelatie.

Organische groei

We streven ernaar om op een organische manier te groeien om zo de nauwe relatie met onze klanten en partners te garanderen met een visie op een lange termijn samenwerking.

Gedreven team

Typerend aan het team van ConXioN is dat iedereen gepassioneerd is door technologie. Elke dag is voor ons showtime.

High-end expertise

De mix van technische expertise en ervaring binnen onze diverse afdelingen zorgt voor een high-end kruisbestuiving aan informatie tussen het KMO- , Midmarket-, cloud- en softwareteam.

IT community

ConXioN is all about our network. Samen met onze klanten, partners en medewerkers organiseren we infosessies om kennis te delen, te netwerken en innovatie te stimuleren.

Ir. Patrick Snauwaert over hoe @RensonWorldwide omgaat met digitalisatie en innovatie. Trots op onze samenwerking @CXNbe

Mooi en boeiend verhaal van @cdebyser over de aanpak van @CXNbe #newstyleofbusiness #digitalsummit

Subiet nr @CXNbe #Conxion 🙂 Brug slaan tss #STEM #school #onderwijs #toekomst #crowdfunding #ICT … #schoolvandetoekomst

Chris Cokelaere van @Bel_en_Bo over omnichannel op @CXNbe Retailevent. Samen met ConXioN test Bel & Bo de Guest WiFi mogelijkheden uit #TNSE

Tevreden klanten