Klantenzone

Alles wat je als klant nodig hebt, verzameld op één plek.

Volg ons!

AI Autumn School for Sales Managers

Home All-Events - ConXioN AI Autumn School for Sales Managers

Beschrijving

Als salesmanager wil je een voorsprong hebben in de wereld van AI en de nieuwste technologische ontwikkelingen omarmen. Onze AI Summer School is speciaal ontworpen om jou antwoorden te geven op jouw brandende vragen, zoals: Hoe zal AI mijn werk transformeren? Is het een vloek of een zegen?

Ontdek hoe je het maximale kunt halen uit Chat GPT en voldoe aan de toekomstige verwachtingen van klanten. Leer hoe je Chat GPT kosteneffectief kunt implementeren en behaal een concurrentievoordeel in dit nieuwe tijdperk.

Wat komt aan bod

Deze workshop is speciaal voor jou als salesmanager! We bieden waardevolle informatie, werken met echte klantscenario’s en laten je zien hoe je taalleermodellen naadloos kunt integreren in jouw professionele leven.

Dankzij praktische oefeningen en inspirerende voorbeelden ontdek je hoe je jouw snelheid, nauwkeurigheid en klantgerichte communicatie en service naar een hoger niveau kunt tillen. Laat jouw angsten en belemmeringen verdwijnen terwijl je jezelf en jouw team informeert over de toekomst van werk en praktische implementaties oefent.

Mis deze unieke kans niet om jezelf uit te rusten met een rugzak vol AI-kennis. Schrijf je vandaag nog in voor deze baanbrekende workshop en zet de volgende stap in jouw salescarrière!

Absoluut! Schrijf je collega apart in via het registratieformulier op deze eventpagina. 

Deze workshop wordt aan €300 (excl. BTW) aangeboden door ConXioN.

Date

Oct 25 2023
Expired!

Prijs

€300.00

Time

12:00 - 16:00

Label

Workshop

The event is finished.

Categorieën

Spreker

Locatie

ConXioN Experience Center
ConXioN Experience Center
Kalkhoevestraat 30/4.1, 8790 Waregem