Klantenzone

Alles wat je als klant nodig hebt, verzameld op één plek.

Volg ons!

Azure Academy: Smart Data

Home All-Events - ConXioN Azure Academy: Smart Data

Beschrijving

Het Azure Data verhaal verwijst naar de manieren waarop Microsoft Azure kan worden gebruikt om data te beheren, opslaan, verwerken en analyseren. Azure biedt een reeks aan services en hulpmiddelen die organisaties in staat stellen om in de cloud te werken met data, waaronder services voor het opslaan en beheren van data, services voor het verwerken en analyseren van data en services voor het bouwen en implementeren van data-gedreven applicaties.

Wat komt aan bod

Azure Data Services omvatten onder meer Azure SQL Database, Azure Cosmos DB, Azure Data Lake, Azure Databricks en Azure Stream Analytics. Deze services bieden een reeks aan opties voor het opslaan en beheren van data in de cloud en voor het bouwen en implementeren van data-gedreven applicaties.

Azure biedt ook hulpmiddelen voor het analyseren en visualiseren van data, zoals Azure Machine Learning, Azure Power BI en Azure Synapse Analytics. Deze hulpmiddelen kunnen worden gebruikt om inzichten te verkrijgen uit data en om rapporten en dashboards te maken om organisaties te helpen data-gedreven beslissingen te nemen.

Benieuwd hoe Azure je meer inzichten kan genereren in je data? Ontdek het tijdens deze sessie.

Absoluut! Schrijf je collega apart in via het registratieformulier op deze eventpagina. 

Date

Mar 06 2023
Expired!

Prijs

€110.00

Time

18:00 - 19:30

Label

Azure Academy

The event is finished.

Categorieën

Locatie

ConXioN Experience Center
ConXioN Experience Center
Kalkhoevestraat 30/4.1, 8790 Waregem