Klantenzone

Alles wat je als klant nodig hebt, verzameld op één plek.

Volg ons!

De Digitale Werkplek & Employee Experience met Microsoft Viva

Home All-Events - ConXioN De Digitale Werkplek & Employee Experience met Microsoft Viva

Wat komt aan bod

Hybrid Work met Microsoft 365.

Geef je team een ​​veilige en hybride werkplek die de productiviteit verhoogt, de gebruikerservaring verbetert en de complexiteit en kosten vermindert. Hybride werken stelt mensen in staat om onsite, offsite en onderweg te werken. Daarnaast bevordert het ook inclusiviteit, betrokkenheid en welzijn voor alle medewerkers.

Tijdens deze interactieve sessie leer je hoe je Office 365, SharePoint & Teams optimaal inzet in je organisatie voor het delen van bestanden, nieuwsitems, het instellen van workflows, het maken van invulformulieren, etc. De hoeveelheid aan features is gigantisch! De ideale sessie voor wie teamproductiviteit, -communicatie en processen wil optimaliseren.

Microsoft Viva.

Ontdek hoe Microsoft Viva jouw organisatie kan helpen om werknemers gepersonaliseerde ervaringen te bieden met nieuws, taken en gesprekken. Daarnaast bezorgt het platform je ook datagedreven inzichten en aanbevelingen én biedt het de mogelijkheid om bij te leren waar en wanneer jij dat wil. Mogelijk gemaakt met Microsoft 365 en ervaren via Microsoft Teams stimuleert Viva een cultuur waarin personen en teams overal de beste versie van zichzelf kunnen zijn!

Tijdens deze sessie lichten we de vier modules van Microsoft Viva toe:

Cultuur en communicatie: Microsoft Viva Connections
Productiviteit en welzijn: Microsoft Viva Insights
Kennis en expertise: Microsoft Viva-onderwerpen
Vaardigheden en groei: Microsoft Viva Learnings

Benieuwd hoe jij een veilige, hybride werkplek voorziet voor je medewerkers? Wil je ontdekken hoe Microsoft Viva de productiviteit van je medewerkers boost? Dan is deze sessie zeker iets voor jou!

Date

Apr 28 2022
Expired!

Time

13:30 - 15:00

Label

On premise

The event is finished.

Categorieën

Locatie

ConXioN Experience Center
ConXioN Experience Center
Kalkhoevestraat 30/4.1, 8790 Waregem