Klantenzone

Alles wat je als klant nodig hebt, verzameld op één plek.

Volg ons!

Embedded Finance: Een meer strategische rol voor de financiële afdeling

Home All-Events - ConXioN Embedded Finance: Een meer strategische rol voor de financiële afdeling

Beschrijving

Als financieel expert, CFO of boekhouder is het belangrijk om op de hoogte te blijven van de laatste trends en evoluties binnen financial banking. Waar moeten we vandaag onze pijlen op richten en wat brengt de toekomst? Op deze vragen bieden we je tijdens deze sessie uitgebreid antwoord!

Wat komt aan bod

Bankieren is tientallen jaren een geïsoleerde activiteit gebleven, losgekoppeld van andere (order-to-cash en procure-to-pay) processen. Vandaag verandert een nieuwe realiteit de spelregels voor de financiële afdeling: betalen en betaald worden zijn voortaan naadloos geïntegreerd met uw andere bedrijfsprocessen. Welkom in de wereld van embedded finance!

Onder het motto ‘We want to make finance easy and transparant’ zullen Patrick Dalle en Vanessa Beeckman, Product Marketing Manager & Sales Manager  bij Isabel Group, ons inzicht geven in de huidige finance tendensen zoals embedded banking, e-invoicing en leren ze je de voordelen van de Clearnox-tool.

Digitalisatie en integratie kunnen héél wat tijdsbesparing opleveren, dat bewijst Sandra Van den Hecke, eigenaar van Xams, tijdens haar voorstelling van 2 concrete business cases:

Cases

Case 1: Eén bedrijf, een beperkt aantal rekeningen. Sandra toont jullie hoe ze erin geslaagd is om vele manuele stappen volledig weg te werken bij deze firma dankzij de integratie van I-Connect. Hier worden nu dagelijks finance taken administratief behandeld en voorbereid voor de boekhouder.

Case 2: Deze firma heeft een 100-tal bedrijven met in totaal 156 rekeningen. Voor de medewerkers van de finance afdeling was het een serieuze opdracht om bestanden te gaan downloaden en uploaden per bedrijf. De integratie van I-Connect zorgt hier voor een enorme tijdswinst! CODA-bestanden worden nu dagelijks automatisch geïmporteerd en de betalingsbestanden worden na het aanmaken automatisch naar Isabel gestuurd én gearchiveerd in het dagboek!

Maar wat met alle data? Frederiek Vanpeteghem, CFO bij ConXioN, toont je hoe je overzichtelijke datavisualisatie bereikt vanuit Business Central dankzij Microsoft PowerBi.

Benieuwd hoe jij als CFO of financieel expert een meer strategische rol zal krijgen dankzij Embedded Banking? Schrijf je dan in voor deze C-Table!

Sprekers

  • Isabel Group koppelt en vereenvoudigt de administratieve en financiële processen van bedrijven.
  • Het XCentral-team helpt elke KMO tot een smart business uit te bouwen met behulp van het Microsoft 365-ecosysteem.
  • ConXioN faciliteert en begeleidt IT- en digitale transformatietrajecten bij bedrijven, met oog op duurzaam digitaal ondernemerschap.

Absoluut! Schrijf je collega apart in via het registratieformulier op deze eventpagina. 

De reeks community sessies wordt gratis aangeboden door ConXioN. Je hoeft je enkel op voorhand in te schrijven op deze eventpagina.

Kan je er last minute niet bij zijn? Houd ons op de hoogte via events@conxion.be.
Annuleer je je inschrijving op minder dan 72 uur voor een C-Table event, dan rekenen we een no-show kost aan van 85 euro.

Date

Feb 10 2023
Expired!

Time

11:00 - 15:00

Label

C-Table

The event is finished.

Sprekers

Locatie

ConXioN Experience Center
ConXioN Experience Center
Kalkhoevestraat 30/4.1, 8790 Waregem