Klantenzone

Alles wat je als klant nodig hebt, verzameld op één plek.

Volg ons!

Exclusieve Copilot lunchsessie voor gemeentebesturen

Home All-Events - ConXioN Exclusieve Copilot lunchsessie voor gemeentebesturen

Ben je een gemeentebestuur dat klaar is om de voordelen van Microsoft Copilot te ontdekken en je Microsoft 365-omgeving te optimaliseren? Mis dan niet onze exclusieve Strategic Microsoft Copilot Readiness Session, speciaal voor gemeentebesturen!

Wat komt aan bod

🚀 Voorbereiding op Copilot: Microsoft Copilot is meer dan alleen een licentie aanschaffen. Ontdek de essentiële stappen die jouw gemeentebestuur moet nemen voor een succesvolle implementatie.

🚀 Werking van Copilot: Leer de ins en outs van deze krachtige technologie en hoe je deze kunt integreren in de processen van jouw gemeentebestuur.

🚀 Beveiliging en privacy: Begrijp hoe Copilot omgaat met gevoelige gemeentelijke informatie en welke maatregelen er zijn voor gegevensbeveiliging en privacybescherming.

🚀 Data voorbereiding, governance en bescherming: Ontdek hoe je de data van jouw gemeentebestuur gereedmaakt voor een naadloze Copilot-integratie.

🚀 Alle mogelijkheden van Copilot: Laat je inspireren door de talloze mogelijkheden die Copilot biedt voor het verbeteren van gemeentelijke diensten en efficiëntie.

Waarom Copilot voor gemeentebesturen

Met Microsoft Copilot kunnen gemeentebesturen profiteren van verbeterde procesautomatisering, verhoogde dataveiligheid en efficiëntere dienstverlening aan burgers. Ontdek hoe Copilot kan bijdragen aan een slimmere en meer verbonden gemeentelijke organisatie.

Schrijf je nu in voor de Strategic Microsoft Copilot Readiness Session en geef jouw gemeentebestuur een voorsprong in digitale transformatie!

Absoluut! Schrijf je collega apart in via het registratieformulier op deze eventpagina. 

Deze sessie wordt je volledig gratis aangeboden door ConXioN.

Date

Jun 13 2024
Expired!

Time

10:30 - 12:30

Label

Inspire event

The event is finished.

Categorieën

Spreker

Locatie

ConXioN Experience Center
ConXioN Experience Center
Kalkhoevestraat 30/4.1, 8790 Waregem