Klantenzone

Alles wat je als klant nodig hebt, verzameld op één plek.

Volg ons!

Lunch session: The future of virtual desktop

Home All-Events - ConXioN Lunch session: The future of virtual desktop

Staat jouw bedrijf op het punt om de sprong te wagen naar een virtuele desktopomgeving? Ben je op zoek naar de meest geavanceerde oplossingen die perfect aansluiten op de behoeften van uw bedrijf? Lees dan zeker even verder!

Op 25 april brengen we een exclusieve bijeenkomst samen om drie van de meest toonaangevende virtuele desktopoplossingen te verkennen en te analyseren: Azure Virtual Desktop en Windows 365. Als IT-manager begrijp je de cruciale rol die deze oplossingen spelen in het vormgeven van de digitale infrastructuur van uw organisatie.

Wat komt aan bod

Tijdens dit evenement krijg je dan kans om:

1. Diepgravende inzichten: Ontdek de nieuwste functies, mogelijkheden en updates van Azure Virtual Desktop en Windows 365, rechtstreeks gepresenteerd door onze experten.

2. Directe vergelijkingen: Begrijp de sterke punten en onderscheidende kenmerken van elke oplossing, zodat je weloverwogen beslissingen kunt nemen die aansluiten bij de specifieke behoeften en doelen van jouw organisatie.

3. Best Practices: Leer van praktijkvoorbeelden en casestudy’s hoe andere bedrijven succesvol hebben geprofiteerd van hun implementatie van virtuele desktopomgevingen.

4. Netwerken: Maak contact met andere IT-managers en deel jouw ervaringen, uitdagingen en best practices.

Of je nu al bekend bent met een van deze oplossingen of nog aan het verkennen bent, dit evenement biedt een waardevolle gelegenheid om je kennis te vergroten en strategische inzichten te verwerven.

Mis deze kans niet om de toekomst van jouw organisatie vorm te geven. Meld je vandaag nog aan voor deze sessie en neem een leidende rol in het creëren van een efficiëntere, flexibelere en veiligere virtuele desktopomgeving voor uw bedrijf.

Absoluut! Schrijf je collega apart in via het registratieformulier op deze eventpagina. 

Date

Apr 25 2024

Time

10:30 - 13:00
 • 00

  days

 • 00

  hours

 • 00

  minutes

 • 00

  seconds

Categorieën

Locatie

ConXioN Experience Center
ConXioN Experience Center
Kalkhoevestraat 30/4.1, 8790 Waregem